Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość santamaryja

cala prawda o polakach

Polecane posty

Gość santamaryja

Byłam wczoraj w klubie i wiecie co Wam powiem? Polacy nie potrafia tanczyc, ale za to afroamerykanie TAK :D polacy uczcie sie od nich :P

Gość u nas nie ma afroamerykanów
sa tylko murzynki z Afryki. A mieszkaniec Afryki ma cos wsólnego z Ameryka?? :classic_cool:

Gość santamaryja
czepiasz sie :classic_cool:

Gość dziś na pomarańczowo
bo dla naszych chłopców wszystko jest pedalskie :P tańczyć nie będą, ładnie się nie ubiorą, kosmetyków (mam na myśli jakiś balsam do ciała, krem, peeling) używać nie będą itd. itp. a na pytanie dlaczego, 9 na 10 facetów ma jedną i tę samą odpowiedź - a co ja, pedał jestem? a ten jeden z 10 faktycznie jest gejem :D

Gość santamaryja
oj tak z tym to sie zgodze

Gość alanandersz
HIV, HIV - HURRRA!!!

Podrygiwanie w rytm jazgodu i dudniącego basu nie każdy nazwie tańcem :classic_cool: Facet nie powinien robić peelingów bo to zwyczajnie nie męskie, powinien w tym czasie naprawiać motor, rąbać drwa, polerować kuszę albo grać na perkusji :classic_cool:

Gość santamaryja
a skad wiesz w jakim klubie bylam? akurat bylam w takim gdzie tanczy sie salse itd, wiec sorry :classic_cool:

Osobiście staram się być schludnie ubrany, codziennie zmieniam bieliznę i koszule, biorę prysznic każdego poranka, nie obgryzam paznokci, golę się co drugi dzień. Do fryzjera chodzę raz na 1,5 miesiąca, uważam że tyle wystarczy.

Gość prawdziwa kobiet@
Bravo Męska Rzecz!!! :) I to jest właściwe rozumowanie. Nie rozumiem panującej mody na zniewieściałych facetów, a jak widzę to nie jest wymysł facetów tylko ich kobiet, które chcą mieć przy sobie "koleżankę" z ku--sem.

Gość nie afroamerykanie
tylko: czarnuchy smoluchy małpy asfalty bambusy :classic_cool: 🖐️

Gość santamaryja
NO HELOŁ to ze facet ma poczucie rytmu, umie tanczyc, to nie znaczy ze jest zniewiescialy

Gość alanandersz
czarni śmierdzą - serio - miałem w drużynie dwóch. Po meczu tak od nich waliło jak od żadnego z innych chłopaków.

Gość prawdziwa kobiet@
Odniosłam się do tego co napisała "dziś na pomarańczowo" natomiast umiejętność tańca, prowadzenie kobiety w tańcu jest jak najbardziej MĘSKIE :)

Gość alanandersz
waliło im oczywiście spod napleta - wylizywałem z rozkoszą :)

Gość dromader
Tancza czy nie tancza,coz z tego,skoro jestesmy narodem jak przyslowiowe barachlo.Porzadnie sie zachowac co niektorzy nie potrafia,co 3,to alkoholik.Wyjdz gdzies z takim,to sie nachleje jak swinia i wszczyna bojki.O wzajemnej pomocy nie wspomne.Kazdy tylko w Swoja kiese pcha,byleby sie nazrec i miec forsy jak lodu,a ze drugi zdycha z glodu,to Jego problem.Sam stosunek ludzi do ludzi,szkoda gadac.Kultura wypowiedzi tez ma wiele do zyczenia.Polaczek zagranica jak idzie do sklepu,to tylko pcha wozek naladowany piwskiem najtanszym,co 2slowo to kur..a,wstyd doslownie,ale obczerniac innych,osadzac,to potrafia,Czarny smierdzi,zolty taki i owaki,ale polaczek najlepszy.

To że facet pije i wszczyna bójki kobietom nie przeszkadza, bo gdyby przeszkadzało to by się z nimi nie wiązały.