Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wychodze za mazzzz

Wychodze za maz za faceta ktory bedzie mnie zdradzal ale mnie to nie przeszkadza

Polecane posty

Gość wychodze za mazzzz

Urodzilam syna i zamierzam wyjdz za maz. Mam 20 lat i poznalam faceta ktory skacze z kwiatka na kwiatek ale w rzeczywistosci kocha tylko mnie. Ja jestem z nim od 17roku zycia, nie raz mnie zdradzil ale w rzeczywistosci szanuje mnie. Problem tylko z rodzicami. Moja matka cale zycie byla przy ojcu ktory ja zdradzal a ojciec powinien to zaakceptowac skoro sam zdradzal matke z innymi kobietami a moja mama byla potrzebna tylko do tego by rodzila potomstwo.

Gość gagljj
i ty tez będziesz tylko rozpłodową krową do tego sprzątaczką i praczką ale co smarkula w wieku 20-tu lat może mieć w głowie ? nawet siana nie ma a co dopiero mózg !

Gość wychodze za mazzzz
Ja go kocham i wiem ze jesli nie bedziemy uprawiac seksu to on pojdzie do innej. I ma do tego moje przyzwolenie. Moj ojciec byl taki sam i znajac zycie moj synek bedzie rowniez skakal z kwiatka na kwiatek ale po prosty tacy sa wszyscy mezczyzni.

Gość Kdzjf
Jesli to nie jest prowo to naprawde nie wiedziałam ze tak głupie baby istnieją i jeszcze tekst on w rzeczywistości kocha tylko mnie hahahahahaha dobre sobie....porażka.....

Gość a ty nie badz taka madra
szkoda slow na ciebie autorko :-O

Gość Kdzjf
Nie nie są wszyscy tacy!!!! Hahahahahaha Żyjesz w jakimś głupim świecie!!! Moj mąż nigdy by mnie nie zdradził!!!! Choć czasem nie kochamy sie przez miesiąc.... Jestes głupia i tyle

Gość wychodze za mazzzz
Niestety, mezczyzni tacy sa. Kobiecie nie wypada zdradzic meza ale w drugiej sytuacji facetowi nalezy wybaczyc. Dobrze wiemy ze jak mezczyzna znajdzie sie w danej chwili z kobieta ktora go zacheca to nic go nie powstrzyma.

Gość izusia.87
kdzjf a z kąd ta pewność ze cię mąż nigdy nie zdradził mężczyzna to męzczyzna i prawie wszyscy zdradzają jak jeszcze tego nie zrobił to i tak zrobi.

Gość demonizujecie te
nice try facecie, nice try :D

Gość Kdvd
Izusia uwiez mi ze gdybyś poznała noe meza to byś wiedziała ze mnie nie zdradził i nie zdradzi jestem go w 10000000% pewna...,po co ma iść do innej baby skoro ma laske w domu??? To ze sie nie uprawiamy seksu nie znaczy ze mnie zdradza.wiem ze tego nie robi i nie zrobi więc wasz jad nic tu nie da to ze wy macie takich facetów nie znaczy ze każdy taki jest nie bierzcie wszystkich pod jedna kreskę

izusia- wiesz kiedy facet zdradza? Jesli wracajac do domu zastaje swoja kobiete w wypierdzianych gaciach z afro na glowie z mina srajacego kota na pustyni i narzekajaca na caly swiat,a kiedy jakims cudem w koncu trafi z nia do lozka to jedyne na co moze liczyc to zgaszenie swiatla i bzykanie klody bo tego nawet miloscia nazwac sie nie da. Jesli facet ma w domu kobiete ktora kocha i szanuje to uwierz mi ze jej nie zdradzi. Nawet jesli nie dostanie seksu przez miesiac.

Gość bez se
każdy facet zdradza a autorka przynajmniej o tym wie

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko wychowałas sie w patologii i patologie stworzysz swojemu dziecku. Mam meza od 16 lat, nigdy mnie nie zdradził, gdybym wiedziała przed slubem ze mnie zdradzi to pogoniłabym w chuj takiego gnoja