Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaANNAwroc

GDZIE WESELE WE WROCŁAWIU?

Polecane posty

Gość AnnaANNAwroc

Jak w temacie, ma być mega elegancko, zaro biesiadnych motywów (jak np. piec w Qubusie)

Gość AnnaANNAwroc
prześlicznie, praktycznie się zdecydowaliśmy.. ALE -BRAK OKIEN -brak tarasu/jakiegokolwiek wyjścia żeby np. zapalić a to będzie w maju, więc piekna pogogda, gorącą itp. a ten chodniczek na Ruskiej nie za piękny z widokiem an CUPRUM

Gość AnnaANNAwroc
Myślałam też o Olimpi na Stadionie Olimpijskim (tam jest altanka, basen, można zrobić coś fajnego an dworze , lampiony etc.) ALE mają ją sprzedać i aż starch dac im zaliczkę

Gość AnnaANNAwroc
Myślałam też o Olimpi na Stadionie Olimpijskim (tam jest altanka, basen, można zrobić coś fajnego an dworze , lampiony etc.) ALE mają ją sprzedać i aż starch dac im zaliczkę

Gość wsojskie dziewcze
Hej dziewczeta, czy któraś z Was organizowała wesele w Zamku Dobra? Na sali bądź w plenerze? Chciałabym wiedzieć, czy z właścicielami się idzie dogadać, jak wygląda obsługa gości, menu. Będę wdzięczna za wszelkie odp;)

Moja koleżanka z Wrocławia miała niedawno wesele w pałacyku w Antoninie :) to dość daleko poza miastem, ale jest bardzo elegancko i cały pałacyk razem z parkiem możesz wynająć dla siebie i swoich gości z noclegiem. Pokoje też są eleganckie. Dojazd trwał około 50 minut :)

Gość gość
50 minut to nie jest aż tak dużo. Byłam na takim weselu, którego sala była oddalona od kościoła o prawie półtorej godziny, bo para młoda wymarzyła sobie salę praktycznie w środku lasu. Zamek Dobra jest nieco bliżej. Jeśli ślub bierzesz w jakimś ciepłym miesiącu to polecam plener. Tylko żeby wiatru nie było;)

Witam, planuję wesele we Wrocławiu na maj 2016r. Chętnie zbieram Wasze propozycje. Jeszcze nie mamy sali zarezerwowanej. Oglądaliśmy kilka, ale szukamy dalej.