Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziakokos

Olej z wiesiolka a wydluzenie cyklu?:(

Polecane posty

Gość madziakokos

czy olej z wiesiolka moze wydluzyc cykl i opozniac miesiaczke????

Gość madziakokos
dziekuje za odpowiedz! no my wlasnie staramy sie z mezem o dziecko i bralam te tabletki z wiesiolka od pierwszego dnia cyklu do owulacji okres mi sie teraz spoznia juz 2 dni.. ale jakos nie chce wierzyc ze sie udalo bo strasznie sie boje pozniej rozczarowania :( poczekam jeszcze z 2 dni i zobacze :) Pozdrawiam

jesli minął juz termin okresu, i w dodatku wiesz, czy i kiedy miałaś owulacje - to kobieto czemu testu ciążowego nie robisz ?:-) już by wyszedł przeciez...

Gość madziakokos
Alicja: nie chce robic na razie testu bo sie boje ze bedzie jedna kreska staramy sie juz 6 miesiacy i zawsze okres przychodzil i to regularnie a teraz ani objawow okresu ani jego.. wole poczekac troszke z testem bylam tylko ciekawa czy moze sie spoznia przez to ze jadlam wiesiolek.. ale widocznie nie przez to wiec moze sie udalo nie wiem nie chce sie napalac bo pozniej jak przyjdzie okres bede zalamana wole myslec ze mi sie tylko spoznia wiem ze to glupie ale ciazko wytlumaczyc nie chce znowu rozczarowania stresu tez nie mialam w tym miesiacu a raczej same przyjemnosci :) wiec raczej od stresu tez sie nie spoznia bo go nie bylo ani wyjazdu itp.. mam nadzieje ze sie udalo i dlatego nie ma okresu ale jak juz pisalam nie bede sie nakrecac ;) tylko poczekam z 2 dni jak sie nie pojawi zrobie test... a tak sobie mysle bo kobiety czesto pisza ze maja bol brzucha jak na okres jak sa w ciazy a ja nie mam nic po za bolem sutkow!

madziakos, podziwiam cię, ja bym nie wytrzymala, tyle juz czasu sie staralismy, i zawsze robialm wczesniej testy, i jak bylam w ciazy (dwa razy) to zawsze pokazywalo mi te druga kreske (troszke slabsza) jeszcze przed terminem @...

do Alicja Alicja - z tego co sie orientuję, to bardzo rzdko zdarza się aby faza lutealna miala rozne dlugosci.. Jesli chodzi o stres, problemy hormonalne, zmiane klimatu - to tego typu rzeczy maja wplyw ale wlasnie na pierwsza faze cyklu - i dlatego cykl sie wydłuża, bo owulacja sie przesua. Ale jak juz dojdzie do owulacji w terminie , to @ wystepuje regularnie...

Gość madziakokos
jeszcze 3-4 miesiace temu bym pewnie robila od razu test ale juz sie nauczylam cierpliwosci :) teraz mysle co ma byc to bedzie.. nie nakrecam sie itp bo to nic nie daje a raczej pozniej jak ores przychodzi tylko bardziej szkoda itp... wiec jeszcze wytrzymam z 2 dni jak nic sie nie zmieni to raczej jestem w ciazy i wtedy spokojnie zrobie test.. :) dziekuje wam za odpowiedzi :) oczywiscie bede sprawdzala co jakis czas moze ktos cos jeszcze napisze dzieki Pozdrawiam!! :)

Gość agagosc27
Miałam regularne cykle. Staramy sie z mężem o 2 dziecko. Przez długi czas nic, mąż brał leki ja też i znów nic. Mąż zrezygnowal z leków a ja kupilam sobie wiesiolek,mialam znikoma ilosc sluzu plodnego. Bralam go do 12 dc wlacznie. 7 miala przyjsc miesiaczka, nie przyszla. 8,9,10,11 nadal brak. Nie robilam testow bo balam sie rozczarowania. 12 dnia myslalam juz o dziecku, ktory tydzien, kiedy urodze, o godz. 12 dostalam okresu. Najprawdopodobniej miesiaczka opoznila sie przez wiesiolka. Ból psychiczny nie jest do opisania. Mąż pociesza ale ja już mam dość, chce walczyć dalej ale już nie wiem jak i z miesiaca na miesiac trace nadzieję.

Gość gość
Hej,mam problem z owulacja biore leki juz 2 miesiace i tez nic ;(

Gość gośćaga27
A jakie leki bierzesz?

Gość agagosc27
A jakie to leki?