Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka90

ma małego penisa, co teraz?

Polecane posty

Kiedys uslyszalem zaj*** haslo: Opinie sa jak dziury w doopie ;) kazdy ma swoja... Ale akurat z Twoja zgodzic sie niemoge... Z doswiadczenia ;p 100% kobiet gdy mnie widzi traktuje mnie jak atrakcje... A 90% z nich (te ktore chcialy sprobowac) wracalo po wiecej ;>

Gość kloniusia
miałam tak samo jak ty. Mężczyzna inteligentny, pasowaliśmy do siebie bardzo, każdy nam to mówił. uwielbiamy ze sobą przebywać ale okazało się że ma bardzo małego :/ dokładnie takiego jak opisuje autorka tematu. utrzymujemy kontakty do tej pory bo wszystko zaczęło się od przyjaźni i tak się skończyło. mam do niego wielki szacunek, jest mega człowiekiem ale niestety ja bym tak nie potrafiła przez lata. to było jedno małe zbliżenie nawet nie wchodził we mnie bo nie chciałam. skończyło się na seksie oralnym.

Gość mlody studenciak
klonusia rzuciłaś faceta z powodu rozmiaru penisa. Świadczy to o twoim debiliźmie.

Gość kloniusia
nie rzuciłam go. byliśmy i jesteśmy przyjaciółmi. szczerze to nawet jak by miał dużego to wole być jego dobrą koleżanką niż to zjebać przez partnerstwo. obecnie nie chce mieć nikogo i jest mi z tym dobrze.

szczerze mówiąc, osoba która sama nie doświadczyła tego o czym pisze autorka, nigdy nie pojmie co chodzi. Każda która pisze, że to debilizm itp. nie wie co to znaczy. postawcie się w podobnej sytuacji. jednych męczy nieudany seks. drugich to, że ich facet to egoista, a jeszcze innych to, że facet nie mówi im, że je kocha. No ludzie, każdy ma inne priorytety. Jeśli dla kobiety seks jest bardzo ważny, niech szuka takiego faceta który je za przeproszeniem dobrze zerżnie, ta która potrzebuje ciepła i nie ma dla niej znaczenia penis partnera, niech szuka romantyka z małym.

Gość phi!
do :Jak się miało batalion, Ty żyjesz w średniowieczu, że uznajesz, że kobieta która nie czeka na tego jedynego do ślubu, to jest dziwką? A dlaczego nie mówisz, że facet powinien czekać na tą jedyną do ślubu? Dlaczego ta co lubi sex, praktykuje z wieloma facetami jest uznawana za dziwkę, a ten co lubi i miał wiele kobiet - za macho?! c h o r e .

Gość deagle
do ph! bo jak suka nie da to pies nie ruszy. PROSTE!!! dlatego to wy jesteście dziw...

Gość vghjnvghb
jak pies nie rusza to suka nie daje.... proste powyzszy fiutku.

Gość Dominika 88 mała
Nie liczy się wielkość członka, a jakość

Gość gość
up

Gość gość
malusi