Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajdzior

beznadzieja.. opowiem wam historie

Polecane posty

Gość kajdzior

facet z którym byłam 3 lata zostawił mnie dla swojej byłej swojej wielkiej miłości.. cierpie i żal mi tych 3 lat.. jego kumpel zajebisty chłopak znam go od 3 lat i zawsze sie dogadywaliśmy , po pijaku mówił mi że mnie kocha itp zawsze mówiłam że bredzi jak to po pijaku i potem sie smialiśmy z tego.. ale ma dziewczyne . wszyscy sie trzymaliśmy zawsze w czwórke.. on mi bardzo pomagał , gdy byłam pijana zaprowadził do domu, gdy płakałam przytulił, czułam że jest mi bardzo bliski. Nigdy do niczego nie doszło, bo wiadomo byłam dziewczyną jego kumpla on miał swoją dzieczyne.. i nie dawałam po sobie poznać że tak naprawde podoba mi sie i to bardzo, myśle ze sie zakochałam . ale nic nie zrobie, on jest nadal z nia, chociaż czasem cześiej był przy mnie, wyjechałam nie było mnie 3 miesiące, gdy go spotkąłm miał łzy w oczach cieszyl sie ze wróciłam ale nadal jest z nią. wkurza mnie jej zachowanie bo jak on ja wkurzy to go walnie zjebie jak psa, a sama jest gruba i brzydka on tez kiedys nie wyglaład za ciekawie dopiero jak poznał ja to sie zmienił na lepsze, wszystie laski za nim szaleją... może jest z nia dlatego ze wyszedł na ludzi dzięk niej? nie chce popsuc tego co jest miedzy nimi, ale ja znowu cierpie, bo zalezy mi na nim, czesto widze swojego byłego z ta suka.. sa szczesliwi, przynajmniej narazie i niech beda. wiem tylko jedni kocham go i życ mi sie nie chce wszystko jest do dupy, zastanawiam sie czy gdyby nie był z nia to czy moglibysmy byc razem, czy to poprostu przyjazn

Gość hufjwdfui
pewnie ze nic do ciebie nie ma, i piszesz ze tamta niby gruba i brzydka, a jednak lepsza od ciebie bo ją woli

Gość kajdzior
no faktycznie tak wygląda, każdy to widzi nikt mu nie powie z szacunku dla niego, on jest jej wdzięczny bo wyrobił sie przy niej i wyszedł na ludzi... może ją kocha nie wiem, nigdy o tym nie mówi

Gość legowiska łosia ktosia
nie buduj swojego szczęścia na cudzym nieszczęściu.

Gość kajdzior
To jest takie - nie szkalujcie swoich dzieci jak macie je w dupie. jak własne gówna obchodzą was więcej niz one. Bo moja to tylko mną rządziła. Ale wiecie - człowiek w odróżnieniu od remontowanego ciągle czy przerabianego domu od ciągłych poprawek i przeróbek i ustawiania może dostać FIOŁA. I tyle. A żeby jeszcze choć 1 słowo jej miało sens. To miała zacząc od GWAŁTÓW W SZKOLE - wtedy coś by sens zaczęło mieć. Bo tak? Został jej tylko DEBILOWATY ŚMIECH. Tyle sobą prezentuje. Śmiichy chichy na amerykańskim filmie o ...mechagodżilli czy innym jetti.