Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje rady jjjjjjjjjjj

mam włosy prawie do łopatek, niemal czarne, gęste a zawsze mam mocno upiętę

Polecane posty

zupełnie nie wiem jak takie włosy eksponować są zdrowe, niefarbowane, błyszczące a ja je spinam mam grzywkę, wycieniować chyba nie bardzo gdyż są zbyt gęste i się odwiają jedyny minus to nie sa one ani kręcone ani proste ale mam prostownice więc to najmniejszy problem

Gość złośliwy drań
nie chwal się bo ci wypadną.

prosze o rady nie wiem, moze troche skrocic moze jakos przyciac nie chwale sie, coz mi to za powod do chwalenia wlosy :/

Gość sprawa jak dla mnie prosta
moim zdaniem mogłabyś je trochę pocieniować. Wtedy będą się fajnie układać.

zapomniałam dodać, że chodzi o włosy łonowe

zresztą, sam opis włosów to nic nie daje bo zależy od tego, jaką masz twarz to różne fryzury mogą Ci pasować albo nie. Idź do fryzjera, niech Ci doradzi

czyli albo zapuscic albo wycieniowac czyli tylko dwie opcje mysle tez zeby obciac je na chlopca, na 2 cm coprawda moj mezczyzna by mnie zabil, ale nieziemsko podobaja mi sie takie wlosy takie jak teraz ma anne hathway

no to kompletnie źle zadałaś pytanie :O bo pisałaś, że nie wiesz, jak je eksponować, a nie że chcesz zmienić fryzurę. A jeśli chodzi o obcięcie na króciutko to mi się też podoba :) ale no właśnie - to zależy od typu urody, czy by taka fryzurka pasowała do Twojej twarzy - powtórzę się: idź do fryzjera, niech Ci doradzi. Bo co my możemy nie wiedząc jak wyglądasz...

Nie znam fryzjera który potrafiłby doradzić, takiego który faktycznie zna się na swoim fachu, Tzn, eksponować zmienić fryzurę, właśnie nie wiem co zrobic by eksponować włosy i może zmiana fryzury mi pomoże. Podobno mam podobne rysy właśnie do anne hathway więc jak już obcinać włosy to w ten deseń.