Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Case study

Być czy nie być sobą.

Polecane posty

Gość Case study

Mam pytanie. Czy warto być w dzisiejszych czasach sobą. Bo jak jestem sobą, nikt nie chce utrzymywać ze mną kontaktu. A jak gram kogoś to jestem popularna i lubiana. Choć to udawanie zaczyna mnie męczyć,

bo widzisz....jak jesteś prawdziwa , to będziesz nietypowa i nieliczni będą Cię lubić - a jak będziesz udawała , to będziesz typową kobietą i masz poparcie bez problemu...💤

Gość Case study
Fakt, coś w tym jest. Zawsze się czułam jak dziwoląg - z czasem nauczyłam się udawać że jestem taka jak inni ale nie jestem.....I męczy mnie ta cała fasada.

więc ściągnij te maski i poczuj się bez nich na luzie i lekko....ale najpierw trochę pograj z kimś indywidualnie by wyczuć , co bardziej akceptuje - maskę czy twarz bez niej :classic_cool:

Gość kofana
to faktyczny dylemat ... Wiem bo tez przed takim stałam i dzis moge Ci z cała pewnoscia powiedziec.... WARTO BYC SOBA bo lepiej miec jednego a prawdziwego przyjaciela ... Jesli moge Ci cos doradzic ... To zacznij myslec o sobie w innych kategoriach.... Czemu masz udawac kogos innego przecież napewno jestes fajna ... Jesli ktos mysli inaczej to trudno ma prawo ... A sztuczny tłumek płytkich przyjacioł- po co Ci to? Nie zrozumieja Twoich problemow bo nie bedziesz miała odwagi o nich mowic... Nie bedziesz czuła sie z nimi dobrze to strata twojej energii, pokarz ze jestes twarda i nie działasz pod publiczke a znajda sie tacy co to docenia i pojda w twoje slady!!! Powodzenia

Gość Case study
Nie o to tu chodzi o roztrząsanie różnicy.