Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaodmieniona

Program Idealna niania

Polecane posty

Gość kobietaodmieniona

Witajcie kobietki :) Program Idealna niania odmienił moje życie. Jak przekonałam się do czego są w stanie posunąć się nianie... od razu postanowiłam, że zrezygnuję z pracy i zostanę kurą domową. Drogie mamy, zróbcie to samo bo te kobiety w większości niszczą wasze dzieci i domy. Kradną, nie słuchają się zaleceń, biją dzieci!!! Naprawdę nie mogę w to uwierzyć. Obejrzyjcie sobie całą serię a same się przekonacie i zajmiecie się wychowywaniem dzieci !!! Przekonajcie się jaką robicie im krzywdę :( :( :( Mama zatroskana losem małych dzieci

Gość ten program robi wode z mozgu
i nie wiem jak na jego podstawie mozna wyciagac podobne wnioski co autorka topiku. :O ten program to dno dna. :O

No takk.... bo rodzice wlasnych dzieci nie biją myslsiz??czasami obce osoby potrafią dac dziecku wiecej ciepla niz rodzic :o Ja do naszej zaufanej wieloletniej osoby nigdy nie mialam zastrzezen jak sie po przedszkolu dziecmi zajmowala gdy bylismy w pracy Poza tym, ten program to rezyserka i pokazując ku przestrodze na jakie nianie mozna natrafic,co nieznaczy,ze każda taka jest

Gość ten program robi wode z mozgu
toksyczna kobieta - dokladnie. to ustawka ten program i takie rzeczy tam pokazuja ze szał pał. :D

Gość leokadiaWawa
kochaniutka masz 100% racji jaka normalna kobieta odda swoje dziecko na pastwe losu????????? tak naprawde sa to laski ktore daly doopy na dyskotece i zwiazaly sie z przypadkowym facetem tylko dlatego ze sa w ciazy nie sa w stanie zaakceptowac swojego beznadziejnego zycia i uciekaja do pracy zeby zapomniec o mezu alkoholiku i swoim brzydkim niechcianym dziecku.. po to sa nianie - dla degeneratek i patolek gardze takimi kobietami i zgadzam sie z toba :))) fajnie ze spotkałam jakas bratnia dusze w internecie Bożenka :)

Gość kobietaodmieniona
Chyba nie oglądałyście tego programu... tam są UKRYTE KAMERY, to żadna ustawka. Zwyczajnie odrzucacie myśl, że jesteście złymi matkami a niania robi waszym dzieciom krzywdę :( To przykre i mówię to jako matka :(

alez pewnie ze to jest ustawka.Kazda z kandydatek dostaje role jaką ma odegrac, jedna ma byc dobra nianią inna ma byc ta zlą,co kardnie, podrywa czyjegos meza, chleje alkohol, i caly teatrzyk jest rozrgrywany na potrzeby programu Posluchaj sobie co na koncu mowią, wtedy zakumasz po co ten program zostal nakrecony :)

a skad wiem..stąd ze moja znajoma z pracy dostala zaproszenie na casting do tego programu i mowila na jakiej zasadzie ten prgram jest krecony Ogladalas Dalczego Ja , Trudne sprawy,czy Pamietnikik z wakacji,czy cos w tym stylu ? a no wlasnie .Jeden schemat rezyserki i przydzielania ról

Gość kobietaodmieniona
Wydaję mi się, że ktoś Cię w życiu bardzo skrzywdził. Teraz myślisz, że każdy chce Cię oszukać. Ten program dzieje się naprawdę. Rozpoznam prawdziwe łzy dziecka :( Nie wiesz jakie to uczucie, gdy dziecko sika w majteczki przed przyjściem niani :( A JA TEGO DOŚWIADCZYŁAM :(

Gość bredzisz kobietaodmieniona aż
czytac się nie chce.to tak samo realne jak w11,,aktorzy,,recytują w tym czymś swoje kwestie,jak dzieci na akademii w szkole. :o dziecko jesteś ze tego nie słyszysz? :D

Gość kobietaodmieniona
Może i kobietki macie rację, ale te dzieci są takie smutne i tak głośno płaczą. W11 wydaje mi się, że może być prawdziwe...tylko mówią, że to fikcja, żeby nie zdradzać, że to prawdziwe akcje policyjne objęte tajemnicą. Zdajecie sobie sprawę, że tam wszyscy naprawdę pracują w policji? Uwielbiam ten program i zawsze oglądam go z sąsiadką, ale już nie wiemy w co możemy wierzyć :(

Gość gerwazy997
Masz racje. Ta blondi Asia jest gliną i pracuje w policji. Na bank mają ukryte kameery i kręcą rozne kryminale sledztwa. Bo po co mieliby nagrywac serial i udawac ze kreca to z ukrytej kamery????? Bez sensu. Ciekawi mnie dlaczego nie zakrywaja twarzy tym przestepcom ??? Ale jak wsadzaja ich do ciupy to i tak nie wiedza ze sa w telewizji przeciez, nie? Zloty biznes.