Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mis-uszatek80

pytanie o faze lutealna, prosze o pomoc

Polecane posty

Gość mis-uszatek80

normalna faza lutealna trwa od 12-16 dni a jak to wyglada gdy pecherzyk nie pekl? na usg byl dominujacy pecherzyk 20mm tego samego dnia testy owu pozytywne dzisiaj mija 15 dni.. a testy negatywne czy mozliwe ze pecherzyk jednak nie pekl i teraz bede czekac na okres jeszcze dlugi czas?

Gość baju bajuuuuuuu
poplatalas troche nawet jak pecherzyk nie pekl to miesiaczka wystepuje normalnie!

Gość mis-uszatek80
dziekuje! wlasnie o to mi chodzilo 🌼 bo nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi :( a z poplataniem wiem ze mielam dominujacy pecherzyk i ginekolog powiedzial, spodziewana owulacja nastepnego dnia testy owulacyjne w ten sam dzien i na drugi dzien mega pozytywne problem w tym, ze nie mam potwierdzonej owulacji poprzez usg te pare dni pozniej i teraz 16dpo a okresu nie ma wiec sie zastanawiam czy ten pecherzyk pekl czy mozliwe ze jednak nie i teraz okres np przyjdzie pozniej jakie sa powody przedluzenia fazy lutealnej

Gość mis-uszatek80
chyba, ze testy owu sie mylily i owulacja nastapila nie 12-36 godzin pozniej ale 48 godzin pozniej i w sumie jestem dopiero 14dpo....