Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoverssDancee

Jak mu przemowic do rozsadku?

Polecane posty

Gość LoverssDancee

Nie bede owilaja w bawelne; mam strasznie bogatego chlopaka. Na poczatku nie wiedzialam nic bo poznalismy sie przypadkiem i dopiero pozniej dowiedzialam sie czegos wiecej. On ma 23 lata a ja jeszcze studiuje. Pracuje na pol etatu i caly czas gdzies wyjezdza!! Ma wyskoki 2-3 dni na jachty do Hiszpanii, na tory wyscigowe do Niemiec no poprsotu caly czas gdzies jest!. Zaczyna mnie to wkurzac bo caly czas go nie ma.

Gość wcale nie musisz tłumaczyć się
o jakim rozsądku ty mówisz? Co ma do tego rozsądek w ogóle? Facet korzysta z życia bo widocznie ma takie możliwości i kasę na realizowanie zachcianek. Ty wolałabyś inaczej, ale to twój problem a nie jego :) On po prostu ma inny sposób na życie niż ty. Kiedy będziesz szalał? Na emeryturze?

Gość LoverssDancee
W miesiacu nie ma go 10-14 dni w domu, przeciez to jest przegiecie. Rozumiem wakacje ale tak normalnie? tesknie za nim jak go nie widze pare dni:(

jeśli nie akceptujesz jego sposobu życia, to przecież nikt cię nie zmusza, żebyś z nim była :) Zmień na takiego, który siedzi w domu i jest na każde twoje zawołanie

Gość LoverssDancee
Chce z nim byc tylko chcialabym zeby nie przesadzal z tymi wyjazdami. On mnie sie pyta czy chcialabym z nim pojechac jednak ja studiuje i nie moge pozwolic sobie na 4 dni wolnego.

Gość a ja mysle,ze tu
prosze cie... jestes zazdrosna,ze nie zabiera ciebie. proste

Gość pirulina
On się świetnie bawi a Ty musisz "gnić" w domu? Czy on Ciebie nie zabiera na te swoje wypady? Jeżeli tak to niezły z niebo egoista i sknera. A ciebie ma chyba tylko dla sexu

Gość LoverssDancee
napisalam ze mi oferuje wyjazdy jednak ja nie moge sobie na to pozwolic. On mi nawet samochod zostawia jak wyjezdza jednak z wiadomoych powodow nie jezdze nim.

Gość a ja mysle,ze tu
ha ha ha! jasne, chcialby cie zabrac powiadasz... studiowalam 2 kierunki i jakos nie widzialam zadnego problemu wziac wolne 4 dni:) jezdzi sam,a ty skrecasz sie z zazdrosci:):D

Gość pirulina
a chciałby Ciebie zabrać ale Ty nie mozesz to wszystko tłumaczy. cofam to co wcześniej napisałam

Gość a ja mysle,ze tu
z jakich wiaodomych powodow nie jezdzisz autem? bo nie wiem jakie to sa wiaodme powody? studia nie pozwalaja ci nim jezdzic?

Gość LoverssDancee
Czy Wy czytacie co ja napisalam? Zawsze mi wyjazdy oferuje jednak ja nie moge bo studiuje i nie ma szans na 4 dni wolnego.

Gość LoverssDancee
Bo sie boje Jest za drogi zeby nim mogla jezdzic. On oczywiscie mowi ze nic sie nie stanie itd jednak ja i tak dalej sie obawiam. Nie mam ubezieczenie najego samochod.

Gość a ja mysle,ze tu
a ty czytasz,co ja pisze? medycyne studiujesz? czy co, ze wolnego wziac sobie nie mozesz 4 dni? prosze cie, studiowalam, znam zycie studenta:)

Gość rym cym cym
ale on ma ubezpieczenie na sowj samochod, ktore ci zostawia idiotko.

Gość LoverssDancee
Tak medycyne Ja mam bardzo duzo roboty i nie mam czasu zeby brac sobie wolne. Czasami ewentualnie w weekendy wyskakujemy gdzies. Ma ubezpieczenie ale to jest samochod na firme ojca i nawet pytalam sie go kiedys czy gdybym ja nim jechala i cos staloby sie to czy ubezpieczenie pokrywa i on powiedzial ze nie dlatego nawet jak oferuje ze zostawi mi auto to jestem dosyc niechetna.

to samochód ma być ubezpieczony a nie ty :) szukasz faceta, ktory ma być z tobą a nie jeździć gdzieś tam. Jedyne wyjście to znaleźć takiego co nie wyjeżdża a nie zmieniać upodobań obecnego. Ma zrezygnować z przyjemności i własnej osobowości bo ty tak chcesz???? No zastanów sie kobieto. Ni odpowiada ci taki jaki jest, to znajdź takiego, którego zmieniać nie bedziesz musiała. Obecny ma się poświęcać bo ty chcesz go przerobić na własną modłe? Ty jakaś dziwna jesteś. To tak, jakbyć miała pretensję do bratka że różą nie jest :D

Gość CiawskiJuzek
A jakie auto ma

Gość LoverssDancee
Bede musiala z nim prozmawiac w takim razie ;(

Gość rym cym cym
wlasnie-auto jest w leasingu na firme ojca-proste i logiczne. nie jest jego auto tylko banku. kretynka. ktos ci napsial,ze medycyne studiujesz i ty akurat ten kiedrunek wybralas? hahaha wez sie lecz. nie masz kasy na takie wyjazdy. daj juz na luz. nie zostawisz go,bo jest bogaty,a to,ze go kochasz to malo istotne. baby takie sa. nie przegadasz mnie.

Gość LoverssDancee
Jest jego na 100% tylko kupione na firme i nie jest w leasingu wiec nie pierdol ze wszystko wiesz. Glupoty gadasz, kocham go i dlatego mi go brakuje. Gdybym go nie kochala to w sumie wisialyby mi jego wyjazdu ja jednak bardzo bardzo tesknie za nim jak go nie ma.

a ty na jego kasiorę lecisz jak rozumiem. Bo co innego cie w nim pociąga? Nie uczy się A studiów w tym wieku raczej nie skończył, więc jest nizej od ciebie, nie pracuje a więc nieodpowiedzialny, wyjeżdża a tobie to się nie podoba. Więc o co chodzi? Co ci się w nim podoba tak naprawdę? Bogaty tatus?

Gość LoverssDancee
Studia skonczyl rok temu. W wieku 18 lat wyjechal na 4 lata do USA i studiowal. Pracuje bo jest w zarzadzie firmy ojca jednak firma sama plynie wiec do pracy chodzi 3x w tygodniu. Wyglada na to, ze wy wyszyscy chcecie zrobic z niego jakiegos debila a tam nie jest. Skonczyl bardzo dobre studia, zarabia rowniez bardzo dobrze.

Gość NIEZŁY TEMAT NIEZŁE PROWO
10/10 :classic_cool:

Gość LoverssDancee
lol kazdy temat to prowokacja, przyzwyczajona juz jestem do tego

no dobra, trafił ci się superman :D Tyle, że on ci jest niezbędny na co dzień, a ty jemu nie :D

Gość LoverssDancee
On sie tlumaczy tym, ze i tak nie widujemy sie codziennie wiec wyajzdy nie maja znaczenia