Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleńka ek14

Jaka będzie jego reakcja??

Polecane posty

Gość Oleńka ek14

Witam wszystkich! Pochodzę z małej miejscowości i za rok zaczynam(po przerwie) studia w Krakowie Muszę dodac, że mam 20 lat. Dojechac moge do krakowa jednym autobusem, ktorym zawsze, zawsze! jeździ ten sam pan kierowca Jarek Oczywiście nie muszę mówić, że mi się podoba I wymyśliłam pewien niecny plan;P Ważne jest to, że on nie ma rodziny,jest po 40-tce. Otóż kiedy będę z nim wracać z Krakowa( w mojej miejscowosci jestesmy dosyc pozno ok 23), jak wszyscy wysiądą i zabiorą rzeczy podejdę do niego i śmiało zapytam się czy MOGŁBY MNIE PRZENOCOWAĆ... Myślę, że się zgodzi bo nie ma nic do stracenia, tylko moze mile spędzić czas Jaka jest wasza opinia? Zgodzi sie? zna mnie od jakis 3 lat, jeździłam z nim jescze wcześniej. Jest miły, otwarty... A ja również staram się dawać mu sygnały pewne.. Wiem jak to moze wyglądać, że jestem łatwa, ale ja czuję się samotna, szukam kogoś, a któż wie, jak może się potoczyć nasza dalsza znajomość... Dobry pomysł?? Bo coż ryzykuję? Może się nie zgodzi i wtedy bedę smutna i tyle, ale wiem ze bedzie inaczej...

Gość reakcja będzie pozytywna
pogwałci, pogwałci, a po tygodniu może puści wolno 🖐️

Gość brrrr ble
to nie lepiej mu powiedzieć prosto z mostu, że zrobisz mu loda podczas jazdy i zapytać co on na to? Na to samo w sumie wyjdzie bez owijania w bawełnę. Jedno i drugie świadczy o tym, żesz łatwą kurwą

Gość Oleńka ek14
może ktoś bardziej poważny sie wypowie

Gość yyyyyyina
no powiem ci ze wykrecony pomysl... ja bym sie bala, co z tego ze z nim jezdzisz, nie wiesz do konca jaki jest, a poza tym nie za stary?

Gość Oleńka ek14
wiek tu nie ma nic do rzeczy... On mi się podoba po prostu, a poza tym czuje się samotna, więc może jakoś zapełni mi pustkę. Miło spędzimy czas. Nie boję się, jakoś tak czuję że będzie super:)

Gość jak czytam takie bzdury
i sie dziwia ze studentki kurwami nazywaja.Mloda dupa a chce przeleciec kierowce autobusu.Moze bezproblemowo to zrob jak ludzie wysiada powiedz mu ze ci sie podoba i czyjesz sie samotna i niech cie bzyknie.Bo jaka jest roznica zapytac sie czy cie przenocuje :D.Ale jak trafilas na faceta z zasadami to moze Ci powiedziec ze jakby chcial dziwke to by dal 50 zl to mialby wybor :D

Gość Oleńka ek14
to wyjdzie, że o niego zabiegam i co zamiast do widzenia powiem mu, czy umuwi się pan ze mną na kaweę?? troche dziwnie by to brzmiało, a jak udam, że jestem w beznadziejnej sytuacji, to co innego:)

Gość Oleńka ek14
skąd może wiedzieć, że taki miałam zamiar?? przecież różne sytuacje się zdarzają ludziom;P

Gość dobrze doradzić to lepiej niż
facet będzie zachwycony, bo oto podkłada mu się młoda, chętna na seks dupeczka :D Żyć, nie umierać :D Zapomnij jednak, że potraktuje Cię po tym wszystkim poważnie. Następna sprawa, możesz przeżyć zonk, jaki mi się zdarzył. Myślałam, że będzie super, a facet miał zaganiacza jakieś 9 cm we wzwodzie :( Szok i rozczarowanie na maksa, musiałam się najebać żeby dać mu dupy

Gość Oleńka ek14
Nikt tu nie wierzy, ze może być naprawdę super. Dlaczego miałby mnie nie potraktować poważnie, co? Przecież oboje jesteśmy samotni..

Gość Oleńka ek14
Pomyśmy racjonalnie, dlaczego ma się nie udać. Miesiąc minął od tego planu,a ja nadal tak tego chcę!!!

Gość omg omg omg
to, ze facet nie ma rodziny, nie oznacza, ze nie dupczy co noc innej laski... zapros go najpierw na kawke czy cos a nie laduj sie od razu do lozka bo naprawde moze byc roznie... mily facet moze okazac sie w domowym zaciszu bardzo NIEmily, itd. uwazaj, co robisz.....

Gość Oleńka ek14
Będę uważać, ale przyda nam sie chwila relaksu. Widzę i czuję, że on jest taki samotny. Wiecie jakie to okropne uczucie?? Pewnie nie. Sprobuję go lepiej wtedy poznac, bo jest fajnym i ciekawym mezczyzna z tego co zaobserwowalam.