Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamazosiiii

2 LETNIEJ CÓRECZCE POPĘKAŁY USTA CO ROBIĆ???

Polecane posty

Gość mamazosiiii

???

posmaruj czyms :) wazeliną, albo pomadką ochronną. musisz natłuszczać

Gość fsafsasfa
hej chcialabym cie przed czyms przestrzec, jezeli bedziesz chciala posmarowac usta to smaruj nivea krem-zadnym innym. moj bratanek raz dal sobie posmarowac ziają czy jakas isana(alkohol byl), zapieklo, plakal, do dzis oblizuje w zimę i nie da sobie posmarowac nawet ochronną o smaku banana i inne cuda wianki. pamieta mimo skonczonych 8lat(mial 3wtedy). ja polecalabym nivea, ale dziecko od razu bedzie oblizywac. bo tak juz dzieci mają.najlepiej kupic pomadkę. ktos tu radzi nivea-te są najslabsze. chyba lepszy krem nivea albo neutrogena w rossmanie. carmex??

Gość Ja ouerd
JA PPIER.......dole.. :/ kuwa nie wiesz co zrobić ? piszesz na forum... CO SIE POROBIŁO Z MATKAMI.....jesteś nieporadna życiowo!

Gość z naturalnych sposobów
smaruj dziecku usta miodem-sprawdzona i skuteczna metoda i nie będzie obaw że zaszczypie, czy zę gorzkie jak dziecko usta obliże dobra też jest maść nagietkowa konsystencją podobna do wazeliny (ale to kupisz w aptece)

Gość kukuksiiiaa
a ja polecam maść z wit A

najlepsza maśc witaminowa z wit.A. Kiedyś córka tak oblizywała usta że miała aż purpurową obwódkę wokół, posmarowałam tą maścią na wieczór, rano było dużo lepiej , a a na kolejny dzień nie było śladu.

Gość leniwa krowa
tisane,neutrogena,nivea. mi na zajady pomogl synkowy sudokrem :)