Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalony14

nastolatek popisze z dojrzałą panią

Polecane posty

Gość muody18
Mam sie dalej o cb starac?? :)

Gość napalony14
melon milo ze nazywasz mnie kutaskiem, mam wiecej lat, mam u ciebie szanse?

Gość dojrzaly melon
no tak panowie (choc nie wiem czy to nie set okreslenie na wyrost) jesli myslicie, ze stara dojarzala raszpla z cyckami o wadz kilku kilogramow (a jak inaczej to oceniacie?) mysli tylko o tzw "mlodym chuju" to sie jeszcze w zyciu nie raz zdziwicie nie zachwyciliscie mnie nie ma w was iskry i tego czegos, dla ktorego kobieta nawet dojrzala miala by spelnic kazda wasza zachcianke musicie sie jeszcze DUUUUZO nauczyc dobranoc malenstwa

Gość napalony14
we mnie jest iskra pozadania, stoi mi caly czas dojrzala cycatko

Młody chłopak dla większości kobiet nie jest obiektem pożądania. Mnie osobiście kręcą mężczyźni w okolicach lat 40. Małolatowi to mogę ewentualnie kanapki do szkoły zrobić :-)

Jakoś mi idzie, ale jak sobie przypominam te z dzieciństwa, to w tych moich brakuje feelingu;)

Nago gotować mogę dla interesującego mężczyzny, a nie dla chłopca nie radzącego sobie w kuchni :-) Ehh małolaci, za dużo się wam wydaje.

chyba tu nie chodzi o kwestie radzenia sobie w kuchni :P a o widok związany z twoją obecnością w kuchni nago lub też poza nią :P

Ja też chętnie patrzę na mężczyznę w kuchni. Napinające się mięśnie w trakcie przygotowania potrawy doprowadzają mnie do wrzenia. Może robić nago, może robić w ciuchach. A najbardziej podnieca mnie obcisła koszulka opięta na klatce i ramionach.

Gość dojrzaly melon
i wlanie dlatego napalony mozesz sobie tylko popisac jesli nie umiesz wyartykułac nic poza "dojrzala cycatko" szkolenie u podstaw by ci sie przydalo z podstaw wyslawiania sie , precyzyjnego (w miare) formułowania zdan logiki wypowiedzi, tudzież ich sensu

Gość muody18
Coraz lepiej cie rozumiem i wiem juz chyba o co ci chodzi dojrzaly melonie :)

Gość muody18
Nie aty

Podszywie i tak nie będziesz nami :) Spotkał Cię zaszczyt, móc podszywać się pod podszywów wszystkich podszywów :)

Gość napalony14
dojrzaly melon powiem ci ze jestem zaintrygowany twoja osoba, przyznam jednakowoz ze nie uzywam na poczatku znajomosci slow wulgarnych, gdyz szanuje kobiety i klaniam im sie nisko, jak mniemam ty jestes spragniona pieszczot od mlodego mezczyzny ktory cie zaspokoi i spelni kazda twoja zachcianke, jestem mlodym mezczyzna napalonym na dojrzale kobiece cialo

Gość dojrzaly melon
to tez jest to o czym mowie az dziwne , ze tak delikatnie sie dyskusja odbyla, bez oszolomiastych od samego poczatku ja jednak wroce z pyskiem przy zeimi do swojego Misia nie zachwycilscie mnie szkoda, mialam lepsze zdanie, jesli nie o wszystkich to przynajmniej o czesci samczego narodu wracam sie kajac z pyskiem przy butach i blagac o wybaczenie

Gość napalony14
dojrzaly melon nie mow ze ty masz tak ulegla nature by blagac fagasa o wybaczenie xd

Gość WDM
i dobrze mala bo po malu zaczynalo mnie to wkurwic zabawa , zabawa, ale przesadzilas odrobine

Gość WDM
zwazaj na slowa napalony nawet taki 14 onanista jak ty nie zasluzyl na okreslenie fagasa na pewno musialbys sie duuzo bardziej postarac i miec ten tabun z ktorego bedziesz zyc nie masz pojecia o czym mowisz to powstrzymaj ten durny jezor dzieci nie krzywdze