Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eselif

DOBRE NA PRYSZCZE

Polecane posty

mam prawie 30 lat a zaczęły mnie dręczyć problemy z pryszczami na twarzy i to gorszymi niż w czasie gdy byłam nastolatką. Nie jestem pewna ale to chyba przez podkład dermacol który uzywałam codziennie niby po odrobince ale bardzo wydajny i lubilam go gdyz byl niesamowicie kryjacy a co za tym idzie pewnie zapychał pory ostro wiec dermacol powędrował do kosza a problem z pryszczami ba cystami ropnymi został i nie przechodzil nawet po 2 czy 3 miesiacach. Poszlam wiec do dermatologa ktory przepisal mi recepte za 100 zł tabletki plus osłona bo dosc dorazne na 3 miesiace plus masc plus jakies ala witaminy nie wykupilam tego gdyz 100 zl to dla mnie spora suma jak za leki na cere. Kupiłam mydło antybakteryjne protex ultra jakies 3 złote za kostke i twarz po tym smarowalam kremem bambino ochronnym minęły po 2 tygodniach nie mam ani jednej krosteczki nadal myje sie tym mydlem nie nakladam jeszcze zadnego podkladu ale niedlugo zamierzam. Celem tego postu bylo przekazanie wam jak zaoszczedzilam kupe kasy i watrobe przed kupnem tabletek stosujac proste antybakteryjne mydlo. pozdrawiam

Gość wedle mojej wiedzy sie nie da
fajnie ze Tobie pomoglo :) ja jak testowalam na sobie te 2 rzeczy to mialam straszne problemy skorne, ale kazda skora jest inna :)

Gość Sylwia Krukiewicz
Miałam pryszcze i wiem jak to jest. Obawiałam się że zostanie mi to na wieki;( Ale poradziłam sobie z tym problemem dzięki tabletką IQface które mama sprowadziła mi ze Stanów. Moje problemy skórne w końcu się skończyły:) Ciesze się że to już za mną bo to okropne mieć problemy z cerą dla kobiety, a u facetów też mi się to nie podoba ;/

Gość nieeeesia
moim zdaniem przy trądziku najwazniejsze jest,żeby się oczyszczać, najlepiej rzucić papierosy, słodycze..jeść zdrowo i pić dużo ziół, ja piję krwawnik,figurę detox i pokrzywkę, bardzo mi się cera oczyszcza, natomiast odradzam tabletki drożdżowe