Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t????o

brzuch

Polecane posty

Gość t????o
Co myślicie żeby mu o tym powiedzieć? on mnie kocha, to wiem, czy może zrozumieć czego się boję? czy lepiej nie mówić bo to facet i mogę później żałować, tyko szukać dobrego lekarza do takich spraw

powiedz mu niech wie na czym stoi🖐️ poza tym brzuchem to bym sie nie przejmowała az tak bardzo gorzej z tzytzkami:( wiesz, że jak będziesz karmić dłużej niż tydzień to momentalnie piersi ci sie tak wyciągną, że będziesz je mogła w majtki sobie wkładać? a na to nie mam żadnych dobrych rad:-o

większość kobiet po ciąży też łysieje to sprawa hormonów najpierw duży wzrost, później nagły spadek:( teraz już wiesz dlaczego masa młodych matek ma krótkie włosy?;) próbują ukryć swoje łysienie plackowate🖐️

Gość t????o
Z tzyckami to jest na szczęście prosto, wystarcza dobry! stanik (mam duże więc musi być dobry, ale w tym mama mi pomogła dbała o mnie jak byłam gówniarą) potem wystarczy nie karmić i ok! a w razie czego można zrobić korektę, z brzuchem tak łatwo nie jest.

Gość t????o
Ja jednak trochę szczęścia mam, bo chociaż żylaki mogę sobie odpuścić żadna z kobitek w rodzinie nie ma! O tzipie nie myślałam, ale tu wystarczy cesarka, więc nie ma strachu. Chyba mu nie powiem jednak )-:

Gość albo.
jak nie zdąży do kibelka i zarzyga drogą podłogę ;)

Gość t????o
Na nietrzymanie i mięśnie są sposoby, to nie problem, jestem wysportowana, brzuch to problem i obsesja

Gość t????o
tzipkę mam ciasną i tak zostanie! umiem o siebie dbać!

Gość albo.
to nie chodzi o dbanie. jak bedziesz rodziła naturalnie to na nic dbanie :)

Gość t????o
Cesarka jest dla bezpieczeństwa, blizna to nie problem, problemem są rozstępy, i nieestetyczny wygląd, rozciągnięta i pomarszczona skóra.

Gość albo.
cesarka to nie wyrwanie zeba moja droga,. mozesz nawet podczas niej umzec. to operacja na otwartym brzuchu. zobacz sobie film z cc: http://www.youtube.com/watch?v=qrIXa1uNuBk tylko musisz sie zalogowac, bo scena drastyczna

Gość albo.
nie kazda taki ma po ciazy ja mam kilka niewidocznych malenkich rozstepow i jest juz mamy, nie mam zwisajacej skory

Gość t????o
Dobra dobra cesarką nie straszcie, zagrożenie nie większe niż wyrostek, poród "naturalny" to dopiero upodlenie. Chcę mieć ładny brzuch po ciąży i to jest temat!

Gość albo.
tego nie zaplanujesz, wiec sobie juz odpusc strach. Zna dziewczyny ktore smarowaly sie od pierwszych dni bardzo drogimi maściami. A rozstepy pooraly je pod koniec 9 - wychodzily jak grzyby po deszczu

Wiesz, kochana, ja rodzilam 15 minut :D a jeżeli myślisz, ze przy cesarce będziesz mniej "upodlona" to się grubo mylisz. Też ci będą w cipe zaglądać :D

Gość t????o
Moja głowa jest na swoim miejscu, z brzuchem mogę mieć problem, wiem o tym, chcę znaleźć jakieś wyjście, to coś złego? postaram się zapobiec dlatego pytam?

Gość t????o
albo. tego nie zaplanujesz, wiec sobie juz odpusc strach. Zna dziewczyny ktore smarowaly sie od pierwszych dni bardzo drogimi maściami. A rozstepy pooraly je pod koniec 9 - wychodzily jak grzyby po deszczu Jeśli to prawda, to lipa z tym smarowaniem, dla tego pytam o wasze doświadczenia, co można zrobić, staram się utrzymać w formie, ćwiczę itd. to nie zaszkodzi, słyszałam ze joga pomaga utrzymać elastyczność mięśni, co wam się udało, jak długo po porodzie czułyście się niekomfortowo, jak odzyskać figurę,

Najlepiej tuż przed ciążą schudnąć parę kilo. Wtedy skóra ma odrobinę zapasu i nie rozciąga się tak gwałtownie. I nie można utyc w czasie ciąży. Tzn oczywiście waga powinna wzrosnąć od ciąży, ale nie od tłuszczu :P

Skłonność do rozstepow jest sprawa genetyczna. Kremy mogą trochę złagodzić, ale cudów nie dokonają.

Gość t????o
nei_nei Najlepiej tuż przed ciążą schudnąć parę kilo. Wtedy skóra ma odrobinę zapasu i nie rozciąga się tak gwałtownie. I nie można utyc w czasie ciąży. Tzn oczywiście waga powinna wzrosnąć od ciąży, ale nie od tłuszczu DZIĘKUJĘ! to wygląda na konkret, nie słyszałam o tym! próbowała któraś z was?

Gość albo.
wejdz na dzial ciaza porod macierzynstwo tam jest mnostwo takich tematow nie zalamuj sie juz teraz, bo mozesz miec plaski brzuch 5 dni po porodzie i bez rozstepow, tez znam takie ja juz lece 🖐️