Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maarlenkaa19

PREZENT DLA MĘŻCZYZNY !

Polecane posty

Gość maarlenkaa19

Cześć. Pewnie już jest kilka tematów,ale macie jakieś pomysły na prezenty dla mężczyzn na święta? Otóż mój facet ma 23 lata,dostał ostatnio na urodziny grę Diablo III i pełno słodyczy :) Teraz mam problem z prezentem na święta,wszystkie sweterki,koszule,paski itp odpadają,ponieważ tego nie nosi. Ma luźny styl ( t-shirt,bluza ) ale nie chcę mu nic kupować z ubrań. Nie chodzi mi też o perfumy,chciałabym coś oryginalnego :) Proszę o pomoc.

Scyzoryk, zapalniczka, płyta audio, fajny alkohol, zestaw do otwierania wina, 5kg młotek w ostateczności choinka zapachowa do samochodu :classic_cool:

Gość maarlenkaa19
Prosiłam o coś wyjątkowego :)

To kup mu różowy sweter, zapewniam że będzie to oryginalne :classic_cool: Tak poważnie to dziś mało jest w ludziach kreatywności, co jest dziś wyjątkowe? Płyta audio może być wyjątkowa, np pierwsze wydanie albumu na winylu, kwestia postrzegania. Myślisz że opłacenie lotu balonem, skoku spadochronowego sprawi że facet będzie Cię mocniej kochał :O

Gość cicho...
zawiąż kokardę na szyi i kucnij pod choiną :D

Gość maarlenkaa19
a może byc nowy akumulator? Taki na jaja z filmu Psy? :)

Gość cicho...
oj tam , bombkę kojarzysz od razu z "daniem dupy" :D

Gość eko kosmetyki :)
Czy myślicie, że jakiś fajny , oryginalny zestaw eko kosmetyków usatysfakcjonuje wymagającego mężczyznę?? może coś w takiej serii http://menspace.pl/6630-m130.html ??

Gość do męska rzecz
a w którym odcinku?

usatysfakcjonuje. TAK jeśli chcesz zrobić z niego pedała... kup mu koniecznie fluid na noc ...albo coś w podobie

Gość maarlenkaa19
Hm ... no napisałam wyżej,że sweter odpada :) Wyobrażasz sobie faceta w adidasach,szerokich skejtowskich spodniach i sweterku ? :) Szczyt niemożliwości,żeby założył to coś. Chodzi mi naprawdę o wyjątkowy prezent ...

Nie podam nr odcinka, ale dokładnie to był telefon na korbkę a przesłuchania dokonywał (Benek) Pan Janusz Gajos i robi to za pomocą telefonu na korbkę :)

Gość do męska rzecz
Ale to było co innego. W Pitbulu Gajos torturował faceta wysokim napięciem z prądniczki, a w Psach najprawdopodobniej postawiono murzynowi akumulator na jajach :P

Można to różnie zrozumieć, osobiście nie chciałbym ani mieć akumulatora podłączonego do jajec ani na nich postawionego.

Gość ula 33
facec nie zwracają uwagi na prezenty i duperelki

Gość maarlenkaa19
Jeżeli nie zwracają to zostanę papieżem :*

Gość cicho...
ula 33 ma rację, a ty nauczyłaś faceta babskich cech. robisz szow przy byle okazji, więc chcąc nie chcąc jest zobowiązany do okazywania radości z prezencików i odwzajemniania bibelotami. sprzężenie zwrotne i tak zasypujecie się zbędnymi rzeczami.