Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umawia sie z prostytutkami?

co to za portal odloty Co tam się robi

Polecane posty

normalne tam są dziewczyny czy prostytutk? placi się za to?

Gość to jest portal stażowy
Panie wyszukują stażów i przyuczenia do zawodu :classic_cool:

ja powaznie pytam :) to prostytutki czy co? jak ten portal wygląda są ogłoszenia? bo nie chce tam wchodzić

Gość za 200 złotych
to sobie żula pykniesz a dzieweczkę 🖐️

ale są tam ogłoszenia pisane czy ze zdjęciami? one szukają sponsorów czy tylko na raz>? to profesjonalistki czy zwykłe jakieś dziewczyny?

Gość jan osik
niestety jak już rozpakujesz batonika to nie możesz zwrócić :classic_cool:

meska rzecz a jasniej? to w koncu randki czy spotkania na seks?

niech mi ktoś jasno napisze i odpowie na pytania zadane wyżej :)

no niech mi ktos odpowie

Gość krzysztoszewiczowy
ale odloty to przeżytek.. wejdź na erisa.pl mają też super sprawną mobilną wersje na smartfony ;)

Gość gość
randkoooowy ja prdl :D:D

Gość gość
maciek UWAGA !!! po ostaniej mojej wizycie z portau Odloty uważam, że zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest zapoznana dziewczyna. Na odlotach można trafić dobrze i beznadziejnie. Opiszę krótko co mnie spotkało z portalu odloty na ul.żelaznej 16 m 20 w Warszawie. Umówiłem się z dziewczyną ze Wschodu Milenką na godzinę, zdecydowałem się dopłacić 150zł za francuski bez zabepieczenia i umówilismy się na dwa razy.Przed zapłaceniem wszystko jej pasowało. Co mnie spotkało. Milena miała nie 30 a 40 lat. Po 15 minutach kazała mi wyjść z agencji, bo ma dużo kientów. Powiedziała, że nie ma mowy aby przez godzinę robiła mi dobrze, jak również rozmawiać ze mną też nie będzie bo jest sama i musi zarabiać i żebym już poszedł. Co najgorsze w ciągu tych 15 minut co byłem w tej agencji ,Milena jeszcze wychodziła z pokoju i odbierała telefony w przedpokoju od klientów. Normalnie masakra. Nie kóciłem się aby nie skończyło się na interwencji alfonsów. Także wyczulam i przestrzegam. Agencja jest do przodu bo w 15 minut zarabia 150zl, a klient musi robić wypad.A jak się nie podoba to i znajdą się Alfonsi. Proszę zauważyć, że na stronie Odloty nie można napisać ani przeczytać żadnej dobrej ani złej opinni, tak to jest zrobione.

Gość AAAAA

Jak zamierzacie korzystać z usług tychże panienek to moim zdaniem omijajcie ogłoszenia pod, którymi nie ma żadnych ocen. Jeżeli są też oceny (zauważcie, że jedynie tylko pozytywne) to też zwracajcie na nie uwagę bo moim zdaniem niektóre z tych opinii piszą sobie same laski! Piszą tak denne teksty, że mi po prostu chce się rzygać jak to czytam dlatego takie laski omijam! Jeżeli nie ma żadnych pozytywnych uwag od klientów to macie szansę, że jak już wybierzecie laskę 25-30 lat to drzwi wam otworzy jakieś próchno, że będziecie mieć problem z erekcją. Kolejna sprawa to trafiłem kiedyś na laskę (Warszawa Mokotów) masażystka Kasia. Jedno w ogłoszeniu drugie po otwarciu drzwi. Nie dość, że w pokoju ciemno jak w grobowcu, to cena jeszcze podskoczyła o 50zł! Dlatego czytajcie ogłoszenia, nie napalajcie się na jakieś piękne laski tylko pytajcie kto wam drzwi otworzy, czy spotkanie będzie z osobą, którą właśnie rozmawiacie, czy cena nie powędruje do góry, czy się rozbiera itp itd.