Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin123456

Pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość Marcin123456

Czy za 100-150 zł dostanę już porządny pierścionek, czy jednak lepiej, jesli dołożę jeszcze kilka stów? Nie znam się na tym w ogóle

Gość srata tata i pa
jak Cię naprawdę kocha i nie potrzebuje pierścionka tylko po to żeby się nim chwalić prze koleżankami, to i taki pierścionek się jej spodoba!

Zaraz Cię zjadą, że to za mało i żebyś kupił taki za 5000 zl Kup taki na jaki Cie stać.

Gość Marcin123456
Tak, ale czy znajdę ładny pierścionek w tej cenie? I trwały, żeby jakaś pamiątka była. Moja w ogóle się nie interesuje biżuterią, mówi, żebym sam wybrał a ona zaufa mojemu gustowi :o

Gość goal
ja tez nie mam drogiego pierscionka zareczynowego, obilam to sobie na obraczkach, sa na wypasie:) wazne jest w jaki sposob go podarujesz.

Gość goal
za 150zl kupisz ladny, na allegro sa tanie

wiesz fajnie by było gdyby pierscionek zareczynowy byl z metaly dobrej jakosci bo przeciez ma słuzyc przez lata. za takie pieniadze kupisz tylko srebro Mysle ze jezeli dolozyc jeszcze 200 zł spokojnie znajdziesz jakis fajny ze zlota:)

Gość Marcin123456
Właśnie stać mnie mniej więcej za 100-150, ale jak nic się nie znajdzie w tym przedziale cenowym, to poczekam miesiąc i dołożę jeszcze 150. Czyli max. 300. Ale wolałbym żeby starczyło to 150

Gość fdghjutrcsw333
za 100 - 150 zł nie kupisz ładnego złotego pierścionka AMEN !!!! minimum 500

Za taką cenę kupisz srebro z cyrkonią. Moim zdaniem pierścionek zaręczynowy to powinno być coś wyjątkowego, a nie coś, co może sobie sama kupić bez okazji.

Gość Marcin123456
Oglądałem na ceneo, ale jakieś takie brzydkie są. A wy jakie byście proponowali? Może ktoś coś doradzi w przedziale no, już weźmy to 350 zł?

Gość Marcin123456
Zanim pójdę do jubilera, chce mieć wyrobione zdanie, by mi nie sprzedał za przeproszeniem "gówienka w papierku". Chcę możliwie najlepszy pierścionek w tym, niestety niskim przedziale cenowym- dlatego pytam, prawda??

Gość Marcin123456
Może ktos jeszcze coś doradzi? :P

Gość Klaudia M.
Nie wiem czy Twoja luba woli białe czy żółte złoto. Sama preferuje białe i gdybym mogła raz jeszcze wybrać to poprosiłabym o srebny pierścionek. Nie warto się zadłużać tylko dlatego że coś "należy".

Srebro kupisz w tej cenie, złota na pewno nie. I lepiej nie kupuj u komercyjnych jubilerów tam jest drożej niż u zwykłych :) Wiem to na podstawie cen obrączek.

Gość Klaudia M.
Ja mam cyrkonie i nie narzekam. W obrączce mam diament czy brylant, nie wiem, nie przykładam do tego wagi. I różnicy nie widzę.

Gość Marcin123456
Z cyrkoniami to jakieś gorsze? A na ceneo widziałem pierścionek zaręczynowy złoty za 280 zł, to jakaś podróbka?

Ja też nie wiem co mam, mój pierścionek ma jakiś 80 lat i gówno mnie obchodzi czy jest tam brylant, cyrkonia czy kawałek butelki :D

Gość Klaudia M.
Czarna ... bardzo ładne pierścionki te ze srebra, bo żółtego złota nie lubię:)

Nie, są pierścionki złote w tej cenie. Owszem, cyrkonie, podobnie jak wszelkie inne sztuczne materiały są gorsze od oryginałów. Ja wolę naturalne kamienie. Nie muszą być diamenty. Jednak na Allegro w cenie którą podałeś są same cyrkonie...

Gość Marcin123456
Dzięki :) no nic, jeszcze się po necie porozglądam a jutro przejdę się po jubilerach.

Gość Marcin123456
Ps. Mi też się podobają raczej srebrne lub białe złoto, tylko obrączki złote :)

Gość Klaudia M.
Nie lubię argumentów o "byciu sknerą", to tylko namacalny symbol twojej miłości. Nie liczy się ile kasy na to wydasz, ważne żeby TA kobieta była twoją jedyną i żebyś ją szanował i kochał aż do śmierci. Reszta nie ma znaczenia.

Gość zaręczonaaaa
wstydzilbyś się nawet pytać!!!! 150 zł. przeznaczyłeś na pierścionek zaręczynowy!!???? to żenada normalnie!! jak Cię nie stać na porządny piercionek to po cholerę chcesz się żenić!! taki pierścionek wyrzuciłabym do kibla!!

Gość Marcin123456
Tak, ale muszę też już zacząć odkładać na obrączki ślubne, wyposażenie dla dziecka itp, wiec wiesz... kolorowo nie jest, na pieniądzach nie śpię :P dałbym mojej Królewnie wszystko, ale wiesz, jak jest

Gość zareczyny :)
Marcin123456 za 280 zl zloty to gowno nie kupuj ,powygina jej sie no chyba ze bedzie nosila tylko w niedziele :D lepiej kup srebrny to ponosi :)