Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creamy666

powiększanie ust

Polecane posty

Gość creamy666

Hejj!:) Postanowiłam troszkę poprawić naturę i zdecydowałam się na powiększenie ust. Jestem już zapisana, aczkolwiek nadal się waham, który preparat zastosować, Teosyal Kiss albo Juvederm.. Podczas konsultacji Pani dr powiedziała, że Juvederm daje bardziej wyrazisty efekt, Teosyal jest delikatniejszy. Czytałam na różnych forach i opinie są zbieżne.. Sama już nie wiem, nie chce efektu "kaczych" ust, ale chciałabym żeby efekt był widoczny, w końcu się za to płaci niemałą kasę. Może miała któraś z was powiększane którymś kwasem? Aaa i czy znany wam jest Instytut Dermamed we Wrocławiu na Traugutta? Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi :)

Gość ula 33
no tu ci pomoga zgnoja zubliżają zaproponuja sperme

Gość ula 33
no tu ci pomogą zgnoją zubliżają zaproponują sperme

Gość creamy666
?? możesz sprecyzować?

Gość ula 33
wejdź na chirurgię plastyczną

Gość creamy666
grzebałam w necie i póki co znalazłam pozytywne opinie, więc proszę o link odnośnie tego co napisałaś:) koszt jest zależny od ilości i rodzaju preparatu, dla przykładu 1 ml Juvedermu 1000 zł

Gość creamy666
1 ml w obie, nie chcę eksperymentować, głównie chodzi mi o symetrię, niestety górna warga jest mniejsza. Jeśli efekt będzie zadowalający to może tam powrócę:) Teosyal 750 zł za 1 ml

po co ci takie usta? pasowanie ciasne, czy pokarm ci się ulewa?

grunt to znać umiar. a jak widać z obserwacji - niektórym paniom ciężko zastopować :D jeśli się już zdecydujesz i będziesz po, pochwal się efektem ;) 🖐️

Gość creamy666
ok, dam znać:) do / "takie" czyli jakie? odpowiedzi nietrafione, robię to dla siebie, nie podobają mi się moje usta więc jesli mam możliwość to je "zmodyfikuję":)

Gość a świstak siedzi i zawija
:D

Gość gość
Próbowałam wielu rzeczy przy powiększaniu ust, ale najlepiej sprawdził się kwas hialuronowy. Zabieg robiłam w Akademii Medycyny Estetycznej Ursynów i jestem bardzo zadowolona z efektu. Mogę polecić to miejsce, bo nie miałam żadnych powikłań ani skutków ubocznych a rezultat utrzymuje się naprawdę długo.