Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa :-)

Szybkie odchudzanie, pilne!

Polecane posty

Gość Nowa :-)

Witam:-) Troche nie wiem jak sie zato zabrać bo to moj pierwszy wpis tutaj i założe sie ze wiele z was tez miało wątpliwości i wahało sie zanim założyły swój "pierwszy" wątek. Sprawa jest dość kontrowersyjna, proszę nie szydzic ani nie mówić, by tego nie robic. To nic nie zmieni. Pytam tylko o konkretna odpowiedz nie opinie i pouczenia. Konsekwencji jestem zupełnie świadoma, ponieważ jestem na 2 roku medycyny :-) Wiec... Mam tydzien zeby schudnąć w dość widoczny sposob do ważnego wydarzenia na którym chce sie dobrze pokazać. Nie jestem bardzo gruba ale tez nie chuda. Twarz mam ładna jestem generalnie atrakcyjna dla mężczyzn ale przydałoby sie troche schudnąć i zalezy mi szczególnie na przyszłym tyg. Wiec pytanie jest takie.. Jest ktos ma w tym polu jakiekolwiek "doświadczenie"... Czy jestem w stanie widocznie stracić choc troche na wadze w 6 dni wymiotowania po 1-2 posilkach, + godzina dwie ćwiczeń...? Oczywiście nie będę sie obzerac, normalne jedzenie:-) Proszę nie mówić ze nie będę mogła przestać bo o to sie nie martwię i wiem ze to nie bedze problem. :-) jesi zobaczę rezultaty to skończę z tym po tym tyg i będę kontynuuowac zdrowa dietę i ćwiczenia :-) a to ze będę zadowolona za tydzien tylko mnie zmotywuje bo jest to dla mnie wazne :-) Przepraszam, ze tak sie rozpisalam ale nie mam pojęcia jak mogłabym to skrócić a nie chciałam pominąć żadnego szczegółu, ponieważ każde słowo ma znaczenie :-))) Pozdrawiam i będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi :-)

Gość ty tak serio?
moja rada: lepiej nie jedz tych 2 posiłków zamiast zjeść i wymiotować. Skoro jesteś na tyle zdeterminowana żeby schudnąć rzygając będziesz w stanie sobie odmówić jedzenia przez tydzień. Już lepiej sobie zaserwuj dietę kopenhaską a nie atrakcje wisząc nad kiblem. Dziwi mnie że osoba która studiuje na medycynie i jest taka ą ę ma tak idiotyczne pomysły i dzieli się nimi na forum.

Gość brawa dla tej pani
Rzyganie jest zajebiste. Gratuluję inteligencji. Mam nadzieję, że nigdy nie trafię do Ciebie jako do lekarza jak juz skończysz te swoje studia.

Gość brawa dla tej pani
A, i bardzo chciałabym to zobaczyć jak "pięknie" będziesz wyglądać po tygodniu znecania się nad sobą. Pod warunkiem, że to ważne wydarzenie to nie jest Twój pogrzeb, proponuję zmienić strategię działania. życzę zdrowia (przede wszystkim umysłowego)

Gość ja bulimiaaa
nie schudniesz rzygając, tyle ci tylko mogę powiedzieć, ja, bulimiczka od lat 8 🖐️

Gość co za tępota
może sobie kup herbatkę przeczyszczającą i sraaj 2 razy dziennie będzie zapewne ten sam efekt ;)