Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiniaLafirynia

Odbiłam faceta innej babce... bo musze mieć ojca dla córki

Polecane posty

Gość CiniaLafirynia

dokładnie- przyleciał do mnie jak na skrzydłach, długo nie musiałam sie prosić. Złapał go "ładne oczy ". Trzeba sobie w zyciu radzic. Mam mała córke- sama jej nie wychowam. A on jest kasiasty, współwłaściciel firmy TAAAAK rozbialm zwiazek no ale co z tego. Byli razem 4 lata- to nei tak długo. Ona sobie da rade bo nie ma dziecka. Nie to co ja... wiem, perfidne to, ale takie jest zycie.

Gość CiniaLafirynia
To nie jest prowokacja. Zrobilam to całkiem świadomie, ja akurat mam jaki taki wyglada- tamta bardzo prosta dziewczyna,choć po studiach i ogolenie wykształcona - rózni nas wszystko. Ja nawet na studiach nie bylam bo mala sie pojawila, no i tego juz nie zmienie. Ale nie chce tyrac przez całe zycie i z trudem wiazac koniec z końcem. ot, cala filozofia

Gość CiniaLafirynia
może zbyt obcesowo napisalam- to sie może wydawac prowokacja, ale tu nie ma co ubierac niczego w ladne słówka- takie jest zycie... kieruje to zwlaszcza do tych dziewczyn ktore sa tak pewne ze faceci ich nie zdradzaja i nigdy ie zostawia dla innej

Jasne, że prowo, ale są takie kobiety. najlepsze jest, że szukają ojca dla dziecka, a biorą takiego co nie ma żadnych zasad i za byle dupą poleci :D

Gość prawda modowa
a mnie sie wydaje ze ty jej dobry uczynek sprawilas teraz pozna tego ktory jest jej wart, a nie takie byle gowno co na gowno leci; takie jak ty:)

Gość grzybekhalucynek
to sie nie nazywa PROWOKACJA tylko PROSTYTUCJA... bez komentarza .......................

Gość Msciwa baba
A zastanowilas sie dla ktorej cie zostawil?!

Gość Msciwa baba
Do mnie jeszcze nie przylecial :D

Gość bvnmbhjv
poczekaj ,az sie znudzi wiadrem.Skoro sie na ciebie skusil to na fajna,ciasna kobitke go nie stac.

Gość Jozef i na
Dziweczyno Twoje dziecko juz ma ojca. Po co sie oszukiwac, Ty nie szukasz ojca dla niej tylko chlopa dl asiebie. A Twoja corka nie ma tu nic do rzeczy.

Gość CiniaLafirynia
a co mnie obchodzi jego byla?? a niech sobie uklada zycie z kim chce, skoro nie upilnowla sobie tego faceta.. powtarzam- TAKIE JEST ZYCIE- to ze dizecko ma bilogicznego ojca, coz, on ma nas dupie. Mam przez to byc sama? nie...! a nie bede brala sobie jakiegos malo wartosiowego faceta, niech bedzie to taki ktory o nas zadba- o nasze potrzeby. Lepiej trafic nie moglam!

Gość pieczętnica
to congratulations- wiedziałam ze takie cipy zawsze pokażą swoje prawdziwe oblicze :) ale dobraliście sie jak w korcu...

Gość CiniaLafirynia
cipy ?? to nie moja wina ze kobieta nie potrafi zadbac o faceta... logika kochaniutka- logika.. facet ma mozg miedzy nogami- trzeba umiec tylko sprawnie nim manipulowac

Gość oj kochaniutka i ty mu sie
znudzisz. Robienie codziennie loda z plykiem nie zawsze wystarcza:)

Mam nadzieję, że to prowokacja, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, aby facet zostawił wykształconą normalną żonę dla kogoś tak prostego i ordynarnego.

Gość CiniaLafirynia
juz pisalam- to nie jest prowokacja. NIe wierze ze jestem sama z takim mysleniem.. gdzie sie podziały wszytskie te kobiety które robią podobnie jak ja? no nie wierze, ze zadna samotna mam nie przyzna sie ze trzeba czasem sie postarać zeby znaleźc faceta. Sorrrrryy- nie jestem brzydka, wybieram to co najlepsze

Gość w sumie
to masz rację!

Gość po50Filipinka
Jasne że ma rację. Skoro odbiła faceta to dal faceta ma większa wartość niż tamta. Musi mieć jakieś inne atrakcje w zanadrzu. I nie tylko o sprawy łóżkowe tu chodzi. W końcu pukać się to każda debilka potrafi- żadna to sztuka. \ Z pozycji bardziej doświadczonej kobiety, radzę Ci teraz zadbać o siebie- moze jakieś studia, skoro sa pieniadze, albo własny biznesik. Bo w sumie niestety sytuacja moze się powtórzyć - takie jest życie.

Gość kumpelka.,
Moja przyjaciółka też odbiła faceta - do tego żonatego. Była młoda zakochana a on szukał sexu, bo z żoną mu się nie układało. W końcu rozwiódł się i wyszła za niego. Wszysko niby ok - ale teraz czasami się zastanawia, gdy długo nie wraca z pracy, bo pamięta co za bzdury i historyjki wciskał swojej pierwszej żonie, żeby się z nią spotkać. Facet z odzysku to zawsze już tylko facet z przeszłością - niestety.

Gość CiniaLafirynia
najpierw trzeba miec to sumienie, phi!

Gość nie lubie cie wrrr
tiaa.a a potem rzucacie te słynne hasła , że ojciec to nie ten biologiczny, tylko ten co wychował... to ten co dziecku daje szczescie... ano ano.. jasne. tylko takie pizdy jak ty niszczycie szczescie innych..

Gość takajednakobitka123
Naokoło tylko zdrady,romanse,odbijanie sobie partnerów...świat oszalał totalnie kiedyś chyba tak nie było :o