Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa :-)

BARDZO PROSZĘ O POMOC pilne odchudzanie

Polecane posty

Gość Nowa :-)

Witam Troche nie wiem jak sie zato zabrać bo to moj pierwszy wpis tutaj i założe sie ze wiele z was tez miało wątpliwości i wahało sie zanim założyły swój "pierwszy" wątek. Sprawa jest dość kontrowersyjna, proszę nie szydzic ani nie mówić, by tego nie robic. To nic nie zmieni. Pytam tylko o konkretna odpowiedz nie opinie i pouczenia. Konsekwencji jestem zupełnie świadoma, ponieważ jestem na 2 roku medycyny Wiec... Mam tydzien zeby schudnąć w dość widoczny sposob do ważnego wydarzenia na którym chce sie dobrze pokazać. Nie jestem bardzo gruba ale tez nie chuda. Twarz mam ładna jestem generalnie atrakcyjna dla mężczyzn ale przydałoby sie troche schudnąć i zalezy mi szczególnie na przyszłym tyg. Wiec pytanie jest takie.. Jest ktos ma w tym polu jakiekolwiek "doświadczenie"... Czy jestem w stanie widocznie stracić choc troche na wadze w 6 dni wymiotowania po 1-2 posilkach, + godzina dwie ćwiczeń...? Oczywiście nie będę sie obzerac, normalne jedzenie Proszę nie mówić ze nie będę mogła przestać bo o to sie nie martwię i wiem ze to nie bedze problem. jesi zobaczę rezultaty to skończę z tym po tym tyg i będę kontynuuowac zdrowa dietę i ćwiczenia a to ze będę zadowolona za tydzien tylko mnie zmotywuje bo jest to dla mnie wazne Przepraszam, ze tak sie rozpisalam ale nie mam pojęcia jak mogłabym to skrócić a nie chciałam pominąć żadnego szczegółu, ponieważ każde słowo ma znaczenie Pozdrawiam i będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi

Gość baileys coffee
przyszla pani doktor a taka jebnieta .

Gość njsfkjvr
sok pomidorowy 1 litr 180kcal sucharki 400kcal jablko 50 kcal plus płyny bez kalorii typu woda, zielona hebra, kawusia Pozdrawiam ;)