Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Miałyście kiedyś stan,że wypowiadacie niekontrolowanie imie faceta?

Polecane posty

dzisiaj wypowiedziałam jego imie już chyba ze 4 razy, szczególnie rano było to nasilone, ma krótkie piękne imie, tzn długie ale skrócone też jest piękne, jest to idealne imię. CMM chłopak moich marzeń ma idealne imię :)

Gość Czkawkoffski
[potańczyłabym,ale zdrętwiała mi noga] Stanął Ci???:classic_cool:

Olek?! to jest brzydkie imie :O no już prędzej Alex,ale nie... to inne imie :D imie tego chłopaka, któremu dałaś 7,5/10 :D on jest moją obsesją 😍😭

Gość chełm1
TO IMIE W RYJU CZKAWKI BRZY : WACEK HAHAHAHA

Czy stanął mi? owszem, stanął mi przed oczami jego obraz :classic_cool: lecz był bardzo mglisty... mało trwały :( teraz go zobaczę dopiero za 8 dni :(

nie podoba Ci się imię Olek? no wiesz :O osobiście uwielbiam - Olek i Tomek. :) no się nie dziwię, chłopak jest warty grzechu - nie jednego. :P ­ czyli podczas jakich okoliczności wypowiadasz jego imię rankiem? :classic_cool:

też jak leżę w łóżku :classic_cool: i wyciągam się... :( :O 😭 ale o dziwo nie mam o nim fantazji seksualnych! o każdym facecie mam, no prawie o każdym a o nim nic! :( Tomek jest fajne :) Atomek też :D a kim jest dla Ciebie Olek,że tak lubisz? :classic_cool: jakiś przystojny szatyn?

Gość MamProblemuś
a Przemek to łądne czy brzydkiee ?? :d

to niedobrze! a jak wyobrażasz sobie Waszą kopulację - w sensie, ze 'potencjalnie' możliwą? :P Olek to był przystojny blondyn, mój brat ( ale przyrodni, w sensie syn mojego ojczyma, ale wciąż, wiesz... :D :O

a dużo masz tych braci? :classic_cool: bo to chyba nie ten podobny do ałstralijczyka? Przemek - mi sie osobiscie to imie nie podoba, może dlatego,że znam 3 przemków i żaden nie był ladny :( :O

właśnie nie wyobrażam sobie! dlatego to jest tak fascynujące :) mam nadzieję,że ten moment kiedyś nadejdzie :) póki co wyobrażam sobie tylko sceny: a) patrzymy sobie w oczy b) chodzimy po lesie :O c) on jest wampirem i wciąga mnie na najwyższe drzewo :O :O d) on chucha lodem i mnie zamraża e) on dostaje padaczki na korytarzu a ja go ratuję :) f) mój były jest jego idolem - zapoznaje ich ze sobą, on zaczyna mnie podziwiam,że chodziłam z jego idolem itp . :D :D:D :O

tylko dwóch, a ten podobny do ał jest moim rodzonym braciszem :P &%173 czkawka (uogólniając) nie jesteś przypadkiem ofiarą zmierzchu? :P

nie :) oglądałam tylko 1 część i to niechętnie. W ogóle mi się ten film nie podobał do momentu gdy poznałam M. (M to pierwsza litera CMM) :classic_cool: więc film ten...a potem zaczęłam sobie odpamiętywać sceny...zobaczyłam siebie w roli Belli i mojego CMM'a w roli Edwarda... Przecież on wyglada jak wampir bardziej niz PAtison! ale super, masz dwóch przystojnych braci :( jak ja Ci zazdroszczę 😭 :( :( :(

Max -> Maksymilian. ładnie :P czyli się zainspirowałaś! :classic_cool: ja swoje fantazje zwykle opieram na filmach wojennych :D ­ i do tego piękną siostrę, ale cudzołóstwo na szczęście nam nie w głowach :D

zainspirowałam się zmierzchem co za żenada :O 😭 :( ale nie mów nikomu :classic_cool: może gdyby miał dłuższe imie to bym się opanowała :P 2 siostry 2 braci, nono :classic_cool: wesoło Wam musi być :)