Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość littleAudrey

Pytanie do panów!! Czy dla was Audrey Hepburn jest aseksualna czy wręcz przeciwn

Polecane posty

pytanie co prawda było skierowane do panów, ale skoro wypowiadają się również panie :) to i ja skorzystam owszem podoba mi się, ale wolę Katrin Denew ... i to od zawsze.. Odkąd po raz pierwszy zobaczyłam ją na ekranie jestem zafascynowana jej urodą. Przemijanie lat, absolutnie nie wpływa na jej piekno :) Powiedzcie, czy razem z Omarem Sharifem nie tworzą wspaniałej pary? 🖐️ ... może powinnam powiedzieć tworzyli na ekranie :)

No, Agnieszka grochowska jest ładna, i nawet utalentowana. Chociaż ma nieco irytujący styl grania. No i Ala mi mówiła, ze jestem ładna. Ach te foty topless. :D

Gość Każda kobieta,
Z zagranicznych, tych 'starych' to Ingrid Bergman

Gość no i andzelina
dzoli

Być może dorabiam zarówno ideologię, jak i legendę, ale Marilyn była inteligentna i wiedziała, że normalnie nie da się do niczego dojść i czasami trzeba przełknąć coś gorzkiego (chociaż niekoniecznie to musi być nasienie), żeby posunąć się do przodu. Nie miała złudzeń, a nadal szukała księcia. I była absolutnie genialną aktorką, wiedziała jak kupić widza wdziękiem, czarem i seksem bez słowa na "s". Chociaż pod koniec życia, zwłaszcza w tym ostatnim wywiadzie słychać było, że trochę jej odbija.

Grace Kelly. :) Doris Day była rozkoszna. :) Katherine Hepburn, Ava Gardner. A tych bardziej nam współczesnych - zdecydowanie Cate Blanchett. uwielbiam również Tildę Swinton - żadna klasyczna piękność, ale jaki talent. :)

Gość styfon
dla mnie anne hathaway jest wyjebista

Ja przestałam lubić Ostaszewską. Lubię za to Agatę Kuleszę. Pięknie rozkwita i pod względem fizycznym i zawodowym. Dobra, skończy to lesbienie. Pogadajmy o facetach. :D

Nie twierdzę absolutnie, ze była głupia. Nie lubię tylko tego mitologizowania. Były aktorkami takimi samymi jak sa aktorki obecnie. Denerwują mnie teksty typu "co to za gwiazda z takiej Muchy". Tylko filtr czasu sprawia, ze co niektórym wydaje się, ze "kiedyś to było kiino". Taki syndrom emeryta :P

Gość TYLKO MINETA
TO JAMES BOND:) I STEVEN SEAGAL

Gość Każda kobieta,
Sean Connery, Ch. Lambert.........

Gość TYLKO MINETA
NO I MÓJ MĄŻ

Gwiazda to może i z niej jest natomiast aktorka - marna. Ten sam poziom co Mroczki i Cichopek. Start miała znakomity - Korczak Wojdy, epizod u Spielberga, znowu Wajda i Panna Nikt. A potem co? Nic. Wiadomości na Pudelku, słabe filmy i seriale. Jeszcze Kinga Preis jest świetna.

I dobrze myślisz Alu jesteś prawdziwą fam fatale ;) Ludzie gadają bo mają języki I czasami trafią w swoich opiniach a czasami piszą taką nieprawdę, która niegodna jest nawet uwagi Tak naprawdę to Ty wybierasz sobie mężczyzn, których będziesz adorować swoim wdziękiem. Ja się do nich nie zaliczam, co nie znaczy wcale byś odbierała mnie jak jakiegoś ziutka z miasta a poważnego mężczyznę stąd może taka u mnie transformacja. :P :D Zresztą nie wiem po co, bo i tak chyba tylko nago mnie nie widziałaś, po za tym nie widzimy się od wczoraj i spokojnie możesz napisać jakie najczęściej popełniam błędy ortograficzne. :D :D 🖐️

Moja dozgonna miłością jest oczywiście Johnny Depp w Edwardzie Nozycorekim na dodatek towarzyszy mu Winnona (bardzo w typie Audrey ) ❤️

"Nie lubię tylko tego mitologizowania. Były aktorkami takimi samymi jak sa aktorki obecnie. Denerwują mnie teksty typu "co to za gwiazda z takiej Muchy". Tylko filtr czasu sprawia, ze co niektórym wydaje się, ze "kiedyś to było kiino". Taki syndrom emeryta." ­ Nie zgodzę się, chyba że chodzi Ci o "niezmienność" życia prywatnego aktorek - alkohol, narkotyki, dziwni mężczyźni i tak dalej. Tutaj tak, to się nie zmienia. Zmieniło się coś innego. Większość dziesiejszych aktorek gra sztucznie, jak dostają role "szaraczków" to nie brzmią jak szaraczki, diwy nie są diwami, tylko wronami w pawich piórkach, delikatne dziewczynki nie są dziewczynkami, nastolatki to jedna, różowa i przepełniona kondomami półka... Kino się zmieniło tak samo jak aktorki.

Nie wiem, czy grają sztucznie. Ja tego nie zauważam. Przynajmniej nie w skali globalnej. Oczywiście sa kiepskie aktorki, sa i dobre. Ale czy rzeczywiście współczesne aktorki sa gorsze pod względem umiejętności, warsztatu, autenycznosci? To by się dało porównać gdyby takie aktorki z lat 40-50 postawić przed współczesna kamera. Wtedy była innaa technika, inaczej wyglądał retusz w filmie inaczej był nagrywany dźwięk. To wszystko ma wpływ na odbiór filmu.

Nowy! ze mnie taka Femme fatale jak z Ciebie fan fan tulipan :D powiedz mi czy zauważyłeś żebym ja w ostatnich, powiedzmy dwóch latach kogokolwiek z foruma adorowała? :D i nigdy Ci błędów nie wytykam,co nie znaczy że nie mogę Cię od czasu do czasu do pionu postawić :classic_cool: :D

O! A z polskich aktorów to kocham Macieja Stuhra ❤️ Może nie jest przystojny jak młody bóg, no ale... :classic_cool: