Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość littleAudrey

Pytanie do panów!! Czy dla was Audrey Hepburn jest aseksualna czy wręcz przeciwn

Polecane posty

Ja sikam za Keirą Knightley ale po dekapitacji, bo tylko jej buzia mi się podoba reszta dla psa, bo tylko skóra i kości :P I tylko za, moim zdaniem piękne rysy twarzy a nie filmową karierę. Czego nie mogę powiedzieć o Helena Bonham Carter i za jej kreację w Podziemnym kręgu, dla mnie kultowym filmie, (przyznaję się bez bicia książki nie czytałem) Marzę o tym by zerżnąć, która ubiera się w sukienki za dolara. Znaczy się za 3, 50 zyla, zresztą nie wiem po ile dolar dzisiaj stoi i co słychać na giełdzie:P :P

Gość Każda kobieta,
Keira jest ładna :) Oglądałam ostatnio "Annę Kareninę" i rozczarowałam sie filmem....

Keira jest taką fatalną aktorką, ze aż serce pęka. Wiecie kto jest ładny i utalentowany? Charlotte Gainsbourg, ale czemu się dziwić, to w końcu dziecko Jane Birkin i Serge'a Gainsbourga. Helena Bonham Carter jest po prostu zjawiskowa. W "Sztuce latania" była znakomita. Zresztą partnerował jej równie znakomity Kenneth Branagh. Mają w tym Jukeju aktorów... A my co? OK, ja znikam. Życzę wszystkim miłego dnia. :)

Gość no i pudzian
mój typ

Gość Każda kobieta,
Stara wersja "Anny..." bardziej mi się podobał - ale idź Alu i obejrzyj :) Miłego🖐️

Gość Każda kobieta,
podobała*

Jeżeli chodzi o urodę, to lubię francuski typ w stylu Audrey Tautou czy Juliette Binoche. Chociaż obie bym sprzedał za Zooey Deschanel.

Gość Każda kobieta,
Dla mnie, "Anna...." za bardzo teatralnie nagrana.....