Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubakasia1888

ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE - POTRZEBUJĘ WASZEGO DOPINGU!!

Polecane posty

Gość grubakasia1888

Dziewczyny! Mam 18 lat , i MEGA nadwagę. W końcu postanowiłam rzucić te zbędne kilogramy w cholerę, i zmienić swoje życie. Tu, i teraz, o 4 nad ranem!! :) WIadomo, bez dopingu trudno. DLa tego, stworzyłam blog! Zapraszam was wszystkie, do czytania moich wpisów, i dopingowania mnie! :) Chętnie także posłucham waszych porad, jak i sama czasem coś poradze, czy pogawędzę. Nie chcę angażować w to znajomych, bo to trochę wsytdliwa sprawa. A wiem, że wy dziewczyny z kafeterii, zawsze jesteście miłe i chętnie wyciągniecie do mnie pomocną dłoń! Będę korzystać z diety Odchudzanie Na Zawołanie, oraz jej uzupełnienia - turbo. Jeżeli któraś z was będzie chciała takze takiej diety spróbować, mogę je udostępnić! No, ale teraz do rzeczy - oto adres mojego bloga: http://grubakasia.pinger.pl/ ZACHĘCAM WSZYSTKICH, DO DOPINGOWANIA MNIE!! Nowe wpisy będę dodawać codziennie, lub co kilka dni. POZDRAWIAM WAS GORĄCO, DZIEWCZYNY!!

Gość njsfkjvr
chetnie bede wspierała ;) wychodzę z założenia, że nie można odwarac się na piecie i miec wdupie ludzi ;) powodzenia