Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my sie zimy nie boimy

PROSZĘ O GŁOSY NA MOJEGO SYNKA

Polecane posty

Gość dsdseeeeeeeeerrrrr
zagłosowałam ;-) na Vilolę z przemyśla, jej zdjecie chcoć ma walory artystyczne 🖐️

Gość fdse
jakiś taki tłusty ten Twój dzieciak!zagłosowałam na innego:D

Gość a co to za guwno
ale rzeczywiscie zabawa, ze kota trzyma, żal

Gość Dupa Wołowa sp.
Przez jego dziurki w nosie można obejrzeć mózg...

Gość kamilija1039874
te dzeciaki są obrzydliwe, straszne potwory :o

Gość kamilija1039874
oni naprawde mysla ze jak wrzuca zdjecie z czerwonymi oczami to wygrają?

Gość nie rozumiem jak można
namawiać innych by sztucznie oddawali głosy na czyjeś dziecko dlatego że no właśnie dlaczego ? Bo matka o to poprosiła ? Przecież to jest oszustwo. Po cholere wciskacie swoje dzieci do jakichś konkursów jak nie potraficie się godzić z ich przebiegiem.

Gość zobaczcie następne
dziecko po dziecku autorki. Szok, jakie paskudne. :o

Gość ja lezalam tydzien
sama jestes paskudna a dziecko nastepne jest kogos innego, matole wyzywac umiesz tylko :P

Gość ten stary bez zęba na
przodzie wymiata i to on powinien wygrac!!! bije wszystkie inne dzieciory na łeb

dziękuję wszystkim, którzy glosują nie liczę na wygraną bo wiem ze nie mam szans nawet na nagrodę pocieszenia. Ale przecież w tym wszystkim nie tylko o to chodzi a jak czytam niektóre wpisy to aż żal się robi...

Gość nie zagloosuje
Nie zaglosuje, bo to zwyczajne oszustwo. Co to ma byc za wymuszanie? Rzadko wchodze na takie strony. Coz, autorka chyba nie moze sie pogodzic z tym, ze ludzie nie glosuja na jej syna a w jej mniemaniu powinni.

Gość urszula majewska
jedyne co ladne na tym zdjeciu to kot, ale i tak nie zaglosuje na zdjecie jakiejs pseudo umyslowej mamuski co sie masturbuje nad oltarzykiem z osrana pielucha swojego dzieciaka

Gość nie zagloosuje
To po co mamy glosowac, skoro nie liczysz na wygrana? Narzucasz zdjecie swojego dziecka-a kazdy ma swoje zdanie i nie masz wplywu na to, ze komus podoba sie zdjecie innego dziecka. Zalosne jest Twoje zebranie o glosy.

Gość urszula majewska
czy ci ludzie sa slepi czy wszyscy to jakies niedorozwoje??? jak mozna takie paskudne zdjecia do onursu wybierac i sie jeszcze nimi chwalic??!! rzyg

oczywiście, że w moim mniemaniu nie jest to, ze wszyscy mają głosować na moje dziecko. Zagłosuje ten kto będzie chciał a to, ze mozna zwiekszać szanse np wkleić link tutaj nie jest oszustwem. Wiele osób tak robi. Co nie jest zabronione, jest dozwolone.

Gość urszula majewska
*konkursu

Gość zobaczcie następne
"sama jestes paskudna a dziecko nastepne jest kogos innego, matole wyzywac umiesz tylko" A czy ja mówię, ze jest autorki? Sama jestes matołem, skoro prostego zdania nie potrafisz zrozumieć. I wcale nie wyzywam, tylko piszę swoję opinię, bo dziecko jest wyjątkowo brzydkie

Gość lkbgkhvf
my sie zimy nie boimy- chcesz pieluchy??? to zamiast srac nad swoim bachorem idz do roboty i zarob na wszystie zachcianki dzieciaka to nie bedziesz musiala zebrac o glosy tylko bedziesz mogla kupic wszystko na co bedziesz miala ochote

Gość kotek to plus
zagłosowałam za to, ze macie kotka

Gość kotek to plus
i że mama nie separuje dziecka od zwierząt. To dobrze, potem są dzieci wrażliwsze, mądrzejsze i normalniejsze.

Gość lkbgkhvf
zgadzam sie- nastepny bachor jest wstretny, mogli wybrac zdjecie gdzie robi jakas ladniejsza mine a nie takie gdzie skupia sie na sraniu ale tu wszyscy takie oblesne ryje wklejaja, widac ze same jelopy po podstawowkach

Gość ja lezalam tydzien
szkoda, ze wypowiadaja sie tutaj matki :O wrzuccie zdjecia swoich dzieci, zobaczymy czy bedzie wam milo, jak ktos tak chamsko opisze Wasze pociechy.