Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bghnjmmutrf

Czuje głod ale nie moge jesc. Pomocy !!!

Polecane posty

Gość bghnjmmutrf

kiedy jestem głodna, chce cos zjesc to nie moge. nie wiem jak mam to wytlumaczyc ale jestem glodna a nic przez usta nie chce mi przejsc. czasami w pracy jestem tak glodna, burczy mi w brzuchu az slabo mi sie robi w glowie sie kreci a za chiny nic nie zjem. CO TO MOZE BYC ???

Gość bghnjmmutrf
help

stresujesz się czymś? to może być na tle nerwowym. spróbuj na początek z ziołowymi środkami uspokajającymi - herbatka z melisy choćby. no i wycisz się, idź do kosmetyczki, skup się na sobie. jak nie będzie efektów, to może wizyta u lekarza?

Gość meduS_A
mierzyłaś sobie cukier kiedyś w takiej sytuacji? spróbuj najpierw wypić trochę soku albo czegoś podobnego - kompotu, kisielu, startego jabłka itp.

Gość bghnjmmutrf
bylam u lekarza w tej sprawie, robilam sobie badania wszystko ok, cukier, tarczyca brak jakichkolwiek pasozytow, nawet mialam robione USG jamy brzusznej i wszystko jest OK. Doktor powiedział ze wyniki sa super

Gość meduS_A
no tak, ale ja pytałam, czy mierzyłaś sobie kiedyś sama właśnie w takiej sytuacji, gdy jesteś głodna i słaba, a nie możesz się zmusić do jedzenia może ktoś w rodzinie ma glukometr i pożyczy?

Gość henk1
To siedzi w twojej głowie.A napij sie czegoś bardzo kalorycznego i nie myśl CO BĘDZIE zaraz lub pózniej.Nie będziesz jeśc !!!! nie musisz,ale dostaniesz półpaśca. To ci przejdzie wszystko aż zapomniesz o pracy otoczeniu.

Gość Bożena 01
Mi pomogła tylko ta modlitwa, nie jadłam prawie wcale i byłam bliska śmierci. Odmówiłam 10×Zdrowaś Maryjo łaskiś pełna Pan z tobą błogosławionaś ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota twojego Jezus. Zaczęłam przybierać na wadze po 2 tyg czuję się świetnie, chce się żyć. Kto mądry uwierzy i spróbuje.

Gość asdasdassa

xD