Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mumineczkamama

Który motorek lepszy dla 2 latka? POMOCY!!!

Polecane posty

Gość mumineczkamama

Witam drogie mamy. Mam problem - zdecydowalismy się z mężem na kupno motorka na akumulator na gwiazdke dla synka. I tu pojawił się problem:/ Kupić większy czy mniejszy???? Oto większy: http://allegro.pl/hit-30-wat-najnowszy-najwiekszy-motor-motorek-mp3-i2849449968.html?source=oo A to mniejszy: http://allegro.pl/motor-scigacz-3-kolory-dzwieki-najtaniej-hit-i2825929716.html?source=oo Mam dylemat bo nie wiem czy ten większy nie będzie za duzy dla 2 latka? A z kolei czy mniejszy zaraz nie bedzie za mały? Nie stac nas zeby za rok kupować drugi motor:/ Doradzi któraś?

Gość mumineczkamama
Niby na tym wiekszym piszą,ze od 2 lat i ten starczyłby na lata. Ma też więcej "bajerów". Tylko czy 2 latek poradzi sobie z obsługą takiej sporej maszyny? Zaryzykować większy? szukałam po sklepach ale albo nie mieli motorów albo w takiej cenie,ze głowa mała.

Gość mumineczkamama
Doradzi ktoś? A może przypadkiem ktoś ma taki motorek?

Gość mumineczkamama
.

Gość mammaaaa
ja mam taki jak ten pierwszy i jakos szybko akumulator nam padl. Trzeba kupic nowy. Poza tym drugi raz motorku bym nie kupila. 2 dni zabaway, a pozniej 2 misiace stoi i sie kurzy, pozniej znowu 2 dni zabawy itd

Gość kot bez butów
ja wzięłabym większy o opanowanie obsługi się nie martw - załapie w mig

Gość kot bez butów
a moj motorek jezdzi do tej pory, nawet po mieszkaniu do sklepu wiosna i latem - obowiazkowo na motorku ale ja akurat wiedzialam,ze trzeba kupic wiekszy, na dluzej, bo maly to motomaniak

Gość ja mam taki
http://allegro.pl/policyjny-motorek-motor-na-akumulator-kogut-5-kol-i2841168989.html po 2 latach przestal sie ladowac nie wiem czy to wina ladowarki czy wkumulatora, ale dwa lata sluzyl i fajnie sie nim dzieci bawily wiec polecam. Mysle ze nie ma co przeplacac bo to zabawka dla malucha. Moj 5 latek juz nie pojezdzi po 1 dlatego ze to jedzie za wolno i go nudzi, po 2 dlatego ze jest ciezki i go nie udxwignie. Dla 2,5-3 latka w sam raz a potem juz nie wiec skzoda przeplacac.

Gość mumineczkamama
Syn zaczał chodzic jak miał 9 miesięcy więc już jakiś czas chodzi:) Odzywa się zawsze taka co w temacie zielona:/ Mój synek uwielbia motory i myslę ze jesli się motor nie popsuje to bedzie dlugo mu służył. widziałam tez samochody na akumulator w podobnych cenach i zastanawiam się teraz czy samochod nie bedzie lepszy....

Gość mumineczkamama
kot bez butów No własnie też bym chciała cos na dłuzej. Obawiam się tylko czy nie bedzie problemem operowanie kierownicą.

Gość mumineczkamama
Cena drugiego motorka jest mniejsza bo i motor mniejszy. Chodzi o to czy lepiej wziąć wiekszy czy mniejszy który zapewna na teraz jest ok ale potem moze byc za maly.

Gość ja mam taki
tyle ze to nie bedzie na dluzej bo w pewnym wieku to sie nudzi id zieci wola zwykly rower albo taki rowerek bez pedalow niz taki motor co sie wlecze i wlecze. Przynajmniej moje dzieci i dzieci znajomych tak maja. Taki motor to dla malucha i najlepiej w domu albo na parkowa alejke bo po nierownym nie pojedzie juz zbytnio. Moje najmlodsze jezdzilo jak mialo 16 miesiecy i sobie radzilo wiec 2 latek sobie poradzi na pewno.

Gość mumineczkamama
Czyli z większosci opinii wynika ze 2 latek sobie powinien poradzić z wiekszym. Jesli się znudzi - trudno - dzieci w rodzinie jest więc bedzie komu oddać. Myslę ze mój syn który wprost szaleje jak widzi motor bedzie zachwycony:D