Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina 89

Powiedziałam facetowi, że jest beznadziejny w łóżku

Polecane posty

Gość ewelina 89

Zrobiłam to pod wpływem emocji. Żałuję teraz, że się nie ugryzłam w język. On zamknął się w sobie, prawie się do mnie nie odzywa, odpowiada półsłówkami... Nie wiem jak naprawić relacje między nami.

No to z seksem możesz się pożegnać, bo urazilas męskie ego. Na szczęście jest na świecie więcej osobników posiadających penisy. Głowa do góry!! :)

Gość jak prawdę powiedziałaś
to czym sie przejmujesz? znajdziesz takiego, który będzie dobry w łóżku

a to facet z ktorym jestes w zwiazku ? wiesz nawet jesli taki byl nie mowi sie takich rzeczy tym bardziej faceci sa na tym punkcie czuli wiesz kazdy chce byc super macho dobrym w lozku :) no slow nie cofniesz chyba lepiej do tego tematu nie wracac a jego reakcja jest calkiem normalna jak Ty bys sie czula gdyby ktos Ci tak powiedzial? hmm mozesz jeszcze probowac wybrnac z tego w taki sposob ze powiedzialas tak by my dokuczyc bo bylas na niego zla z innego powodu i ze rpzeciez wie ze Ci z nim dobrze tylko czy on uwierzy w taka wymowke :)

Gość kloniusia
dobrze że mu powiedziałaś niech się stara, poczyta poogląda! ja ze swoim byłam 3 lata. 26 lat facet! mówiłam mu co źle robi, co mi się podoba a co nie , ale był egoistą. mówiłam jak do ściany! a on uważał że jest wszystko ok. kopnęłam go w dupe i na razie. Rozmawiałaś z nim na te tematy wcześniej? ale jeśli nie to on mógł się zapytać jak ci jest i w ogóle, wydaję mi się że jeśli nie byłaś zadowolona to powinieen to zauważyć!

Gość jeden-cztery
teraz mu nie stanie :-)

Gość jeden-cztery
takie to tylko w prosektorium są

Gość Joooolietka
takich rzeczy sie w taki sposob nie mowi, co najwyzej bardzo delikatnie jak juz. facet to facet, musi sie czuc mezczyzna innaczej wpadnie w wielki dolek, byc moze bedzie mial teraz jakies kompleksy i uraz, trudno ci bedzie wszystko odbudowac... jesli sie rozstaniecie ty zapomnisz a on za kazdym razem przed zblizeniem z kims bedzie czul sie niepewnie, szkoda mi faceta:(

Gość ewelina 89
Tyle, że ja nie chcę się z nim rozstawać. Jest mi z nim dobrze, kocham go. Tylko właśnie niestety w łóżku nam się nie układa. Odnoszę wrażenie, że dla niego cały seks polega tylko na tym by się jak najszybciej spuścić.

Dobrze ze powiedziała. Co miała się męczyć z kimś kto jest beznadziejny? Poplacze troszkę w kaciku ale dla następnej się już będzie starał.

Gość ewelina 89
Tak, rozmawiałam z nim. Mówiłam, że potrzebuję dłuższej gry wstępnej, powolnego rozbudzania ciała, więcej zaangażowania z jego strony... Ale nie zauważyłam żadnej poprawy.

Gość Joooolietka
Ja mam podobnie tzn stara sie bardzo sprawic mi przyjemnosc ale nie zawsze wychodzi, ale nigdy mu tego nie powiem... wiem ze problem jest we mnie bo nie odczuwam orgazmu pochwowego. dla mnie seks to tylko seks

Gość kloniusia
tak wymówke że niby w złości a później kobieta będzie niezadowolona, zła i niezaspokojona!mężczyźni się dziwią czemu kobiety mają humorki,a często właśnie dlatego! Kobiety udawają że jest wszystko dobrze i jeszcze ich chwalą jacy to oni nie są boscy! porozmawiaj z nim szczerze albo się rozstańcie. wiem po sobie, chodziłam wkurzona bo on się spuścił a ja to co? nawet później po stosunku nie chciał mnie pieścić , rozumiem może jego mały nie miał siły ale od czego miał palce i języczek! teraz jestem w przecudownym związku, chłopak o wiele młodszy od poprzedniego i zna się na rzeczy. przecudowny Skarb który jest inteligenty i potrafi obchodzić się z kobietami.

aha , a ja myslalam ze jednorazowo cos mu nie wyszlo ;) no widzisz niektorzy nie maja polotu w tych sprawach , sex nie jest najwazniejszy choc wazny , jak go kochasz to chyba nie odejdziesz :)

Gość vvvsd
Ja jak mowie facetowi komplementy co do tych spraw, to tym vardziej sie stara:)

Gość ewelina 89
Nie chcę od niego odchodzić, ale chciałabym ten problem rozwiązać. Tylko nie bardzo wiem co zrobić. Zaproponować wizytę u seksuologa? Pewnie znów poczuje się urażony. Na razie odpuściłam, nie próbuję wracać do tematu, tłumaczyć, przepraszać itd. Chce dać mu czas. Ale co potem?

Gość kloniusia
Ewelina miałam tak samo! powiedziałaś mu że ci się nie podoba seks a on to olał , taki typ faceta. na co dzień może dobry ale w łóżku egoista bo po co ma się starać jeśli jest zadowolony. jeden uwielbia pieści swoją kobietę i się sam tym podnieca a drugi tego nie potrzebuje. jakby mu zależało to by Cię wysłuchał i się poprawił. ja mojemu tłumaczyłam tyle razy i co nic, nie wierzył w to że go zostawie. rozczarował się i było za późno

Gość poziomkapoziomkacytrynka
może on cie po prostu nie kocha? gdy facet kocha to gra wstepna jest po prostu tego wyrazem.

Gość spragnionyyy
i bardzo dobrze ze rucha cie tylko do spustu bo na nic wiecej nie zaslugujesz

Gość uioiuioiy
ja tez miałam takiego beznadziejnego skrajnie faceta, bylismy w związku przez wiele lat, ale mnie to wkrewniało... bylsztywny jak kołda, i mówiąc brzydko, ani razu nie potrafił nawet za przeproszeniem, trafic w dziurę, trzeba było go naprowadzac... Rozumiem, że za pierwszym razem, ale kazdym?

Mój też usłyszał: Jesteś beznadziejny Ale zamiast się zmienić to w odwecie mi mówi, że najlepsza w seksie to ja nie jestem. Co za typ :P

Gość dancemetotheendoflove
aj dziewczyny jak wam nie zazdroszę :P dobrze że mnie się udało trafić na poradnego ;)