Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtreyeryery

antykoncepcja i interakcje między lekami help!!!

Polecane posty

Gość rtreyeryery

hej biorę tabletki antykoncepcyjne Daylette w systemie 24+4. W czasie przerwy kiedy brałam tabletki placebo mocno się przeziębiłami i wziełam Theraflu i 1 raz acatar. A potem po fakcie przeczytałam na ulotce Theraflu ze nie powinno się brać z tabletkami antykoncepcyjnymi i sie przeraziłam. Theraflu brałam tylko przez 2 dni w czasie brania tabletek placebo a 1 acatar wziełam gdy zaczęłam nowy blistr po 4 dniowej przerwie. Czy skuteczność antykoncepcyjna daylette nie została zmiejszona? W czasie brania tabletek placebo nie było stosunków. Kochałam się z partnerem dopiero gdy wziełam 2 tabletkę z nowego opakowania. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź

Gość rtreyeryery
w ogóle od wtorku do soboty gdy brałam Theraflu się nie kochałam z chłopakiem bo byliśmy chorzy i zdychaliśmy razem pod kołdrą...Bzykaliśmy się w niedzielę wieczorem, bardzo proszę o odpowiedź bo gdzieś czytałam że paracetamol zawarty w tym szajsie nie wpływa na jakość antykoncepcyjną a tu ch***** :O:O:O

Gość ewelcia7676
Leki mogą osłabić działanie tabletek a tabletki placebo nie maja w sobie hormonów( przeczytaj ulotke) są po to żeby nie zapomnieć o braniu tabl