Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja nie cierpie wróbli!!!!!

jak pozbyc sie WRÓBLI????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

od miesiaca codziennie o 6 rano walą mi w szybe! po prostu w locie rozpierd...laja sie o moje okno!!!!!! i tak 20 razy na minute!!! budzi sie przez to caly dom!ja nie moge sie wyspac,dziecko ma na 8 do szkoly a od 6 juz nie spi! robilam czarne strachy na wroble(na parapet),przyklejalam czarne ptaki z szyb dzwiekoszczelnych(przy autostradach takich..>) NIC!!!!!!!!!!!!! zero skutku!!!!!!!! przychodzi weekend i plakac mi sie chce od rana:( z metr obok mojego okna rosnie wieeeeeelka tuja...tam maja swój "dom"te chamy!!!!jak je wykurzyc????!!!!!!!!!!

no tak...dobrze Ci mowic.... uwierz miz,ze jak nikt w zyciu wyznaje te zasade... tylko,ze ja nie ingeruje w ich zycie..wiec dlaczego one ingeruja w moje???? tzn nasze!3 osobowej rodziny....ciezko wszyscy pracujemy a nawet nie mozemy odpoczac we wlasnym domu?????? naprawde chce mi sie plakac:(bo czasem wala od 6...a czasem i od 5... o ubabranym parapecie i oknie brudnym 24h na dobe nie wspominam nawet..to bym jeszcze zniosła...

Gość PEWNIE MAJĄ GNIAZDO OBOK OKNA?
Doskonale Ciebie rozumiem, miałam podobnie..Sąsiadka obok miała bajzel i wróble tam zrobiły sobie gniazdo!Cały balkon miałam zanieczyszczony.U seibie założyłam na balkonie siatkę. Wspóllnota Mieszkaniowa zamurowała dziurę przy balkonie i wszystkie wyniosły się .Musisz zglosić do Gminy usuniecie tuii i gniazda,albo a sama to zrób.

Gość myszeeeeks
a nie możesz przetrzebić tej tui? może nie ściąć ale mocno przerzedzić? może jakieś jaskrawe szmatki na strachach? Albo np dzwoneczki wiatrowe?

Gość gość
U mnie z kolei ptaki uwielbiały przesiadywać na parapecie, więc zamontowałem sobie takie kolce http://www.birdsystem.pl/. Ptaki zniknęły i problem zniknął.

Gość gość
O wróbelku Elemelku kartofelku i bąbelku :-)