Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karlyyyy

Zaraz mnie nerwy poniosą już całkiem ...proszę o radę

Polecane posty

Gość Karlyyyy

Nie mam dobrych kontaktów z teściami , szczerze mówiąc wcale nie mam bo ich nie lubię. Nie będę opowiadać całej historii . Wczoraj teściowa pijana zadzwoniła po mojego żeby przyszedł bo teść się awanturuje i mój poszedł. Dzwoniłam do niego ale nie odbierał i zadzwoniłam do teściowej , a tam słyszę jak ona mówi do mojego żeby mnie zostawił i że wynajmie mu adwokata żeby on zabrał mi dziecko ;/;/.............. dzisiaj cały dzień jestem poddenerwowana a mój był taki pijany wczoraj u nic że nawet chyba nic nie pamięta , a ja mu jeszcze o tym nie wspominałam , co robić ?

Gość Odcx
Haha moja teściowa tez tak mówiła i wogole uciekam kontakty z nią i odsunelam meza od niej tak ze dzwoni do niej raz na miesiąc

Gość hndfsxs
faktycznie powinien Cię zostawić, przynajmniej uchroni Cię przed koszmarem jakim jest życie z alkoholikiem i jego patologicznymi starymi

Gość a ja lubię róż
patologia :O

Gość Karlyyyy
Najgorsze jest to że mój to swoja mamusię kocha nad życie i nawet to że zakład pracy ą na odwyk wysłał i to jej nie pomogło nie otworzyło jej oczu , a ja jak coś powiem na jej temat to jeszcze zła jestem bo się jej czepiam ;/