Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszczednauzalezniona od mohito

ile odkladacie kasy co miesiac

Polecane posty

Ja od stycznia mam zamiar zaczac oszczedzac. zarabiamy z mezem razem ok 4,5 yys mamy jedno dziecko , dom na utrzymaniu i samochod. planuje odlozyc co miesiac 1 tys zl ;-) mam nadzieje ze dam rade. planuje glownie oszczedzac na ubraniach, zabaekach dziecka i troche na zbednym jedzeniu. koniec z pizza i fast foodami;-)

Gość hastertuk
powodzi się wam skoro jeszcze macie na czym oszczędzać! My już tynk gryziemy ze ściań!

Gość hastertuk
No to sie teraz posypią bogate damy co oszczędzają jeszcze więcej!

Gość hvrbyjh
to zycze powodzenia, my lacznie zarabiamy jakies 3,5 tys, i nie mamy dzieci, jak odloze 100 czy 200 to jest naprawde sukces! a nie kupujemy nie wiadomo czego, nie zremy na potege i nie mamy wielkich oplat :O

Gość hastertuk
No to by się zgadzało! Ona zaoszcędzi 1000 z 4500 a ty z 3500 oszczędzisz 100-200 albo wcale Pewnie mieszkacie po sąsiedzku?

Gość jakis problem
hastertuk wypier­dalaj frustratko, do pracy sie zabierz jakiejs to nie bedziesz zazdrosnico jedna pluc na wszystkich jadem

Gość hastertuk
Powiem wam że zawsze dołowało mnie to że w koło mnie narzekali że brak im kasy Moim marzeniem żyć wsród ludzi którzy nie narzekają bo nie mają na co. Chciałabym byc wolna.

Gość tfdyghkm
2/3 dochodów.

sama nie wiem czy nie porywam sie z motyka na slonce;-) zazwyczaj styka nam do pierwszego ale nigdy nie przykladalam sie do finansow bo jak braklo to sie z konta wyplacalo (odlozone jeszcze z panny) i bylo dobrze. ale ostatnio sprawdzilam wyciag i nie bardzo jest juz co wyplacac wiec trzeba zacisnac pasa.

Gość tfdyghkm
2/3 dochodów.

Gość hastertuk
Ok sama tego chciałaś! My z mężem mamy 6000-7000 na miesiąc ale my inwestujemy w coś o czym ty nigdy nie będziesz miec zielonego pojęcia! Gdyby nie inwestycje miałabym więcej w skarbonce ale to czego teraz nie mam kiedyś zaprocentuje i wtedy ty będziesz sfrustrowana a nie ja!

sama nie wiem czy nie porywam sie z motyka na slonce;-) zazwyczaj styka nam do pierwszego ale nigdy nie przykladalam sie do finansow bo jak braklo to sie z konta wyplacalo (odlozone jeszcze z panny) i bylo dobrze. ale ostatnio sprawdzilam wyciag i nie bardzo jest juz co wyplacac wiec trzeba zacisnac pasa.

Gość hastertuk
Ok sama tego chciałaś! My z mężem mamy 6000-7000 na miesiąc ale my inwestujemy w coś o czym ty nigdy nie będziesz miec zielonego pojęcia! Gdyby nie inwestycje miałabym więcej w skarbonce ale to czego teraz nie mam kiedyś zaprocentuje i wtedy ty będziesz sfrustrowana a nie ja!

Gość około 700-800 zł.
.

Gość jakis problem
hastertuk przestan histeryzowac kretynko :O po chu­j wylewasz swoje frustracje skoro taka kur­wa bogata jestes? idiotka :O

Gość hastertuk
nie rozśmieszaj mnie. Gdybyś krótko uzasadniła gdzie pracujesz co robisz to łykam ale tak nie ma mowy. Mąż pracuje w banku zarabia 4000zł Ja prowadzę lokal kosmetyczno-fryzjerski i solarium na czysto wychodzi 4-7tys mies ale mamy renome istniejemy na rynku od 35lat lokal przejełam po mamie ... Wy pierdzielicie głupoty na kafe żadna prawdy nie powie zero znajomości realiów i życia!

Gość hastertuk
A ty pomarańczowa szczekaczko czego chcesz odemnie? Coś masz zamiar napisac o oszczędzaniu i o sobie?

Gość Planujesz coś od stycznia?
W polsce od stycznia redukcja etatów!

Gość wystarczyło wziąć ślub.
Ja zarabiam od 700zł do kilku tysięcy-zależy od miesiąca-jestem młodszym wspólnikiem w kancelarii. Ale jak patrzę jak jest zarządzana...no ale sama bym nic nie zwojowała,bo by mnie zjedli żywcem. Mąż pracuje w przedszkolu i zarabia 1800zł netto. Mamy jedno dziecko w wieku 7lat. W lepszym miesiącu odkładamy ile się da,żeby w gorszym nie zabrakło na opłaty. Żyjemy za ok. 3000 miesięcznie.

Gość ciężarny słoń
nie odkładamy bo wszystko ładujemy w mieszkanie mamy odłożone tak 1,5 tysiąca na jakiś gorszy miesiąc i plany odkładania już kończymy na szczęście urządzanie

Gość jakis problem
hastertuk A ty pomarańczowa szczekaczko czego chcesz odemnie?] kur­wa zielona sie odezwala :O ale z ciebie jest zalosna ci­pa ja pier­dolę, zal jak chu­j

Gość ciężarny słoń
aa, i też mamy coś ok, 3,5-4 tys. na miesiąc raty - 700 zł czynsz i opłaty- 700 zł samochód - 500 zł mamy dla siebie 2 tys. z hakiem i co miesiąc kupujemy coś do mieszkania, np. dywan i lampki

Gość hmmmmmm ????
nic.

Gość tikal
odkładamy ok 8 tys

Gość tikal
lilith-marlie - jedni moga sie zdolowac a inni zdobys potwierdzenie jacy to ca "fajni" :)

Gość Ja mieszkam z rodzicami
mam 38lat zarabiam 1800 i oszczędzam 1500 co miesiąc Mam już odłożone 22 000 kiedyś kupię sobie za to auto;)))))

Gość a yyyy
my mamy razem 4 tys. kredyt 700 zł mies , opłaty 700 reszta na jedzenie , paliwo i życie odkładamy 1 tys/mies ale żyjemy bardzo skromnie.Narazie to co odkładamy to wkładamy w remont mieszkania. Potem jak pojawi sie dziecko to pewnie nic nie oszczdzimy ale bedziemy sie starać bo mąż marzy o nowym aucie. Czasami narzekam bo zeby oszczedzic ten tys naprawde nic nie moge sobie kupic i musimy skromnie żyć. :-(