Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
sosssssss

Gdzie najlepiej kupic tv?

Polecane posty

nie ide za g艂osem ludu tylko w艂asnym doswiadczeniem 5 letnim z plazma:D po prostu spodoba艂a mi sie na tyle i przyzwyczai艂em sie do niej ze chce sobie ja kupic dla siebie do pokoju

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Tryp

Najlepiej jest kupi膰 w Media Expert. Polski sklep z polskim kapita艂em, dobre ceny i fachowa obs艂uga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi艣ka

Te偶 kupowa艂am w Media Expert. By艂am zadowolona z obs艂ugi, wszystko sprawnie z dostaw膮 nie by艂o problem贸w, moge poleci膰.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tina

Ja by艂am teraz w media expert po s艂uchawki ale tak zerka艂am te偶 na telewizory bo chcia艂abym co艣 wi臋kszego do domu i ceny maja na prawd臋 fajne.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dagmara

M贸j dziadek dosta艂 lg z media expert i nie narzeka 馃檪 a cieszy艂 sie bardzo, wiec to na pewno dobry i pozyteczzny prezent

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylwia

ja kupuje takie sprz臋ty tylko w media expert bo obs艂uga super i wszystko zawsze wyt艂umacz膮聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tygrysek

My艣l臋 podobnie jak poprzednicy 偶e najlepszy wyborem b臋dzie media expert.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keszek

W艂a艣nie je艣li chodzi o media expert to teraz na fanpage maj膮 konkurs gdzie mo偶na wygra膰 wypasione TV, wystarczy odegra膰 scenk臋 z dowolnego filmu :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tobu
Dnia 12.09.2019 o 03:21, Go艣膰 keszek napisa艂:

W艂a艣nie je艣li chodzi o media expert to teraz na fanpage maj膮 konkurs gdzie mo偶na wygra膰 wypasione TV, wystarczy odegra膰 scenk臋 z dowolnego filmu :p

Dzi臋ki, bior臋 udzia艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meres

Ja sobie po prostu w tym Media Expert kupi臋 bo ani talentu aktorskiego nie mam ani moja rodzinka si臋 nie chce w to bawi膰, cho膰 troch臋 szkoda. Mam ju偶 wybrany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izabela

My zam贸wili艣my ostatnio Tv z kruger&matz i jeste艣my zadowoleni. chyba za 1500 zl mamy tv 55 cali z dobrymi parametrami, podswietleniem DLED, mozna go polaczyc do sieci. ma wszystko czego potrzeba :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 portech

Szybkie pytanie co do k***y? Dlaczego nie ma nigdzie tych telewizor贸w Kruger&Matz? Ja mam 65 cali LED za 5500z艂, a tutaj 65 cali Direct LED ze wszystkimi dodatkami za 2400z艂. Napewno czym艣 si臋 r贸偶ni膮, ale g艂贸wne cechy s膮 zachowane, a DLED jest lepszy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Conrad
3 godziny temu, Go艣膰 portech napisa艂:

Szybkie pytanie co do k***y? Dlaczego nie ma nigdzie tych telewizor贸w Kruger&Matz? Ja mam 65 cali LED za 5500z艂, a tutaj 65 cali Direct LED ze wszystkimi dodatkami za 2400z艂. Napewno czym艣 si臋 r贸偶ni膮, ale g艂贸wne cechy s膮 zachowane, a DLED jest lepszy...

Chyba przep艂aci艂e艣 skoro si臋 tak napompowa艂e艣 :D My b臋dziemy kupowa膰 na 艣wi臋ta telewizor i dzi臋ki za polecenie, bo wygl膮daj膮 spoko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ben

Jak za tak膮 cen臋, to mo偶e ja sobie kupi臋 65 cali? :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiktor

W艂a艣nie mia艂em napisa膰 o telewizorach K&M ale widz臋 偶e niepotrzebnie :) Te偶 polecam te telewizory, s膮 naprawd臋 konkretne w niskiej cenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sprzeda偶 i Haracz(SiH)

Z tego co widz臋, to nadal mo偶na dosta膰 65" od Kruger&Matz. Ja telewizora nie potrzebuj臋, cho膰 prowadz臋 sprzeda偶 internetow膮, dlatego staram si臋 interesowa膰 bran偶膮. Sklepy si臋 wycwani艂y, bo kupuj膮 od producenta za 2399z艂, by potem sprzeda膰 za wi臋cej, standardowa praktyka, ale czasami te ceny skacz膮聽horrendalnie. Telewizory patrz膮c na parametry wygl膮daj膮 bardzo dobrze, w dodatku wg ocen u偶ytkownik贸w s膮 艣wietnie wykonane, a nie jest to jaki艣 tani plastik z byle jak膮 matryc膮. Warto sprawdzi膰 r贸偶ne rankingi cenowe 偶eby unikn膮膰 przep艂acenia za ich telewizory, bo widzia艂em nawet jeden sklep, kt贸ry za 65" K&M policzy艂 sobie 3600z艂, czyli o 50% wi臋cej ni偶 polski producent xD My艣l臋 偶e do 2700z艂 to b臋dzie dobra cena, a jak wolicie polowa膰 na najni偶sz膮 cen臋, to najlepiej bezpo艣rednio na stronie internetowej K&M.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dwin
Dnia 19.11.2019 o 17:39, Go艣膰 Sprzeda偶 i Haracz(SiH) napisa艂:

Z tego co widz臋, to nadal mo偶na dosta膰 65" od Kruger&Matz. Ja telewizora nie potrzebuj臋, cho膰 prowadz臋 sprzeda偶 internetow膮, dlatego staram si臋 interesowa膰 bran偶膮. Sklepy si臋 wycwani艂y, bo kupuj膮 od producenta za 2399z艂, by potem sprzeda膰 za wi臋cej, standardowa praktyka, ale czasami te ceny skacz膮聽horrendalnie. Telewizory patrz膮c na parametry wygl膮daj膮 bardzo dobrze, w dodatku wg ocen u偶ytkownik贸w s膮 艣wietnie wykonane, a nie jest to jaki艣 tani plastik z byle jak膮 matryc膮. Warto sprawdzi膰 r贸偶ne rankingi cenowe 偶eby unikn膮膰 przep艂acenia za ich telewizory, bo widzia艂em nawet jeden sklep, kt贸ry za 65" K&M policzy艂 sobie 3600z艂, czyli o 50% wi臋cej ni偶 polski producent xD My艣l臋 偶e do 2700z艂 to b臋dzie dobra cena, a jak wolicie polowa膰 na najni偶sz膮 cen臋, to najlepiej bezpo艣rednio na stronie internetowej K&M.

Dorwa艂em ten TV(65") za 2200z艂 ;) 艁atwo si臋 w tym po艂apa膰 na ceneo. Na Allegro te偶 sprzedaj膮 te telewizory dro偶ej, zastanawiam si臋 czy na dropshippingu czy maj膮 zapas - jest to bardzo ciekawe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosciu

O dziwo wr贸ci艂a sprzeda偶 u producenta na 艣wieta :> https://www.krugermatz.com/pl/p/Telewizor-65-A-65SUHD30/2805

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰