Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghh

strój na basen a brak biustu!!!

Polecane posty

Gość fghh

nie mały biust , ale kompletny brak piersi :( Jaki strój żeby nie wyglądać jak chłopak? Jednoczęściowy bo to basen w szkole?

Gość jednoczęściowy jest ok
kup taki z wysoko wyciętymi biodrami, będzie odwracał wzrok od piersi, każdy będzie ci sie patrzył na biodra i pupę :classic_cool:

Gość ula 33
pod wodą, kto zwraca uwagę?

Gość fghh
no niestety serio pytam ,:( a może wiecie czy grzybica paznokci jest podstawa do zwolnienia z wfu na cały semestr tj z basenu?

Gość fghh
http://www.google.pl/imgres?q=brak+piersi&um=1&hl=pl&sa=N&tbo=d&biw=1366&bih=679&tbm=isch&tbnid=jV_UPBzC2tOecM:&imgrefurl=http://trendz.pl/foto/%3Fid%3D4807&docid=q4u6CDrCUcB7gM&imgurl=http://trendz.pl/files/imagecache/wide2/files/gallery_4807_kate%252520hudosn%252520czuje%252520sie%252520bardzo%252520kobieco%252520majac%252520tak%252520male%252520piersi.jpg&w=414&h=350&ei=rijGUMe8NaGI4AS78IDgBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=4&vpy=117&dur=3776&hovh=206&hovw=244&tx=135&ty=109&sig=107660376312984070867&page=1&tbnh=132&tbnw=154&start=0&ndsp=35&ved=1t:429,r:0,s:0,i:83 coś takiego ..

Gość Ruda z Wyboru
długo miałam ten sam problem. Na pewno taki z miseczką i zagarnij cokolwiek masz do środka ;D może być taki np wiązany na szyi, z głęboko wciętym dekoltem w serek, miseczkami i odcięty pod biustem. Albo taki z kształtem w serduszko, też odcięty pod biustem, i przede wszystkim KONIECZNIE marszczenia itd na biuście. faktycznie wysoko wcięty na biodrach może też coś pomóc ale niekoniecznie.

Gość to co się przejmujesz
zabacz na tę laskę, nie wstydzi się, chodzi po mieście i ma w tyłku, wiecej wiary w siebie, jest cię fizycznie i mentalnie więcej niż same cycki? przecież wiesz, że tak, cycki to tylko drobiazg!!!

Gość fghh
ruda z wyboru ale to ma byc strój sportowy na basen , nie bikini. I jak rozglądałam się w sklepach to są jednoczęściowe ale bez żadnych miseczek itp

Gość 456789098765
tak się zastanawiam... po co ci zaraz cały strój w takim wypadku? wystarczą bokserki!

Gość fghh
kuuurrrwwwwaaaaa, przecież wiem że jestem płaska jak deska!!!!!!!!!! Nie musici emi tego powtarzać , tylko mam semestr basenu i nie chce wystraszyc ludzi

Gość 456789098765
no to mówię. najlepiej założyć tylko majtki i w czepku nikt się nie pozna, że coś nie gra. a w damskim stroju kąpielowym zaraz coś będzie podpadać.

Gość jkjkjkhb76hv
jesli masz grzybicę paznokci, to lekarz powinien dac Ci zwolnienie

Gość jfg
jkjkjkhb76hv na cały semestr da rade?

Nie wiem ile masz lat ale popatrz na kobiety w rodzinie tzn.czy możesz się jeszcze spodziewać że coś się jednak pojawi. Jak nie to odkładaj kasę na żelki.

Gość jkjkjkhb76hv
Grzybica paznokci to przewlekła choroba, więc powinien dać. jesli się nie uda, kombinuj z czyms innym (np. częste infekjce pochwy, pęcherza itd.). Dużo zależy od lekarza - ja miałam zaufanego, który kilka arzy napsiał mi takie zwolnienie.

Gość poradze CI
ja kiedys wszyłam biustonosz push up do stroju kapielowego jednoczesciowego, ktory nie mial duzego wciecia na biust

Gość jfg
chyba pokombinuje ze zwolnieniem , a tak w ogóle to co to jest że narzucaja mi basen i nie mam innej alternatywy.. Mam też mase innych kompleksów i nie mam ochoty wystawiać mojego bladego ciała na widok publiczny.

Gość NESI NA BRZEGU
wsadź se pod spód specjalne sztuczne cycki, takie gumowe są przylepiane.

Gość gość
ja tez już chciałam wziac pożyczke na operacje za 10tys zlotych ale sie przestraszyłam ze lekarz cos spieprzy i bede kaleką znajoma zaproponowła mi ten suplement http://allsh.net/wiekszepiersi i powiem wam szczerze jestem zadowolona wydałam moze 800zł ale jest super orgazm lepszy partner zadowolony