Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impla84

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość impla84

Witam, od dwóch lat staramy się z mężem o dziecko. Ostatnio współżyliśmy 14 dni po rozpoczęciu miesiączki, potem jeszcze kilka razy, ostatni raz przypadł przeddzień kiedy dostałam okres (powiem tylko że był straszny...nigdy mnie chyba jeszcze tak nie bolało podczas okresu)... już raz poroniłam więc bardzo się boję i zawsze wymyślam sobie że mam objawy ciąży ... zrobiłam test dwa tygodnie po ostatnim stosunku ponieważ przez dwa dni miałam małe brązowawe krwawienie-plamki test wyszedł negatywny ... dwa dni temu powinnam dostać okres zawsze przed @ bolą mnie piersi - teraz nic ... nie chcę znowu się nakręcać ale czy jest w ogóle możliwość że w końcu się udało?? pozdrawiam

Gość czarnowlosa
Określaj sobie dokładnie owulację. Nie jest powiedziane, że występuje ona u ciebie 14 dnia. Mi pomógł cyclotest, wyznaczałam nim fazy cyklu. Fajne też są mikroskopy owulacyjne

Gość impla84
dzięki też o tym myślałam mój problem polega na tym że mój mąż pracuje za granicą i nie jest możliwością staranie się o maluszka "zawsze kiedy można" więc ja już przestałam patrzeć na to czy to są dni płodne czy nie tylko po prostu próbujemy ... jeszcze nie dostałam okresu a nie chce robić już testów żeby się nie rozczarować kolejny raz... chciałam tylko wiedzieć czy może ktoś miał taką sytuację jak opisałam wcześniej wyżej i okazało się że jednak fasolka jest:) pozdrawiam