Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierce of cake

Całe uszy w kolczykach- lubicie?

Polecane posty

Gość pierce of cake

Co sądzicie o wykolczykowanych całych uszach? Pytam głównie panów. Obracam się w kręgach alternatywnie wyglądających ludzi i wielu moim znajomym podoba się, że mam kółko w płatku nosa zamiast oklepanego nostrila z cyrkonią i całe uszy wykolczykowane (nie, nie zwykłe kolczyki a labrety i sztangi, jedyne wskazane do chrząstek!). A wy co o tym sądzicie? Podoba wam się jak kobieta ma dużo kolczyków?

Gość 345678
ohyda! a jaki smród z tego idzie!

Gość pierce of cake
Smród z kolczyków? Dobrze się czujesz?

Gość no fetor jest nieziemski
nie z kolczyków tylko z tych dziur bleeeee .....

Gość pierce of cake
Noxelia to miło :) Wiesz co jest najzabawniejsze? Że wielu mężczyznom podobają się alternatywne kobiety, z kolczykami, tatuażami, kolorowymi włosami (sama mam różowo-białe), ale wstydzą i boją się przyznać, bo dla tych wszystkich lasek poubieranych w sieciówkach typu C&A i New Yorker, pofarbowanych tak samo i z toną tapety to jest nie do pomyślenia, że ktoś "kolorowy" może być dobrą partnerką, lepszą i wierniejszą niż one same latające po dyskotekach :D

Gość pierce of cake
Te "dziury" się codziennie przemywa jak ktoś dba o higienę, wiesz? I żadnego smrodku nie ma :)

'alternatywne kobiety' - hehehe dobre sobie, wariatki o zaniżonej samoocenie chcące za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę ALTERNATYWNYM wyglądem. bo one są takie nierozumiane przez szare społeczeństwo. ojej :D 🖐️

Oryginalne kobietki są super i prawda, że wielu facetom się podobają. Najlepiej znaleźc faceta w swoim klimacie i wtedy jest super :D Nie lubię przeciętniaków, szaraków i ludzi, którzy wyglkądają tak samo albo są niewolnikami modu. NUDZIARZEEE :P

mi sie podoba jak ktos ma swoj styl. niebanalny,ciekawy. ale widze tez czesto osoby ktore zatracily sie w tym udziwnianiu swojej osoby. jak juz kolczyki to na fulla, wszedzie i jak najwiecej, wlosy w nienaturalnych odblaskowych barwach, powycinane wygolone i cholera wie co jeszcze. zeby nie bylo, ja sama sie tak kiedys udziwnialam, irokez, pelno kolczykow na twarzy i tak dalej, dopiero teraz widze jak glupio wygladalam i tylko sie oszpecalam, do dzis zostal mi tylko tatuaz, absolutnie go nie żałuje i glany ktore nadal nosze z upodobaniem.

Gość gość
bardzo podobają mi się wykolczykowane i wytatuowane kobiety im więcej tym lepiej

Gość gość
lubię, ale sama nie mogę mieć