Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulliinnaa

Czy to coś poważnego??

Polecane posty

Gość Paulliinnaa

Witajcie dziewczyny ! Mam taki malutki problem, właściwie duży, zależy z jakiego punktu widzenia. Mój narzeczony ma dość okazałych rozmiarów Penisa i już kilka razy po stosunku zdarzyło mi się zaobserwować krwawienie, jednak nie było to aż tak niepokojące ponieważ było ono w małej ilości. Jednak wczoraj po stosunku znów to zaobserwowałam, jak zwykle zlekceważyłam, jednak dzisiaj wystąpiło plamienie z pochwy, niewielkie, dosłownie jak bym się skaleczyła, niepokoi mnie to że doszło do tego 3 razy w ciągu dnia - nigdy tak nie miałam, aby dzień po stosunku występowało jakiekolwiek plamienie. Czy możecie mnie uspokoić i ktoś miał podobny problem, bądź wie dlaczego tak się dzieje? Planuję wybrać się do ginekologa, jednak nie wiem czy za mocno nie panikuję .. Dzięki wam wielkie za wszelkie odpowiedzi !

Gość vbvbv
wiec albo cie zadrapal tam paznokciem, albo masz owulacje albo cos ci jest powazniejszego bo raczej obetzrec az tak sie nie da :p no chyba ze cie bardzo boli po stosunku?

Gość Paulliinnaa
Nie miał jak mnie zadrapać paznokciem, ponieważ nie lubię penetracji palcem i do niej nie doszło. Owulacja mi się nie zaczęła, ponieważ przyjmuję od ponad roku tabletki antykoncepcyjne regularnie i jestem 10dni po zakończonej owulacji. Obecnie odczuwam momentami ukłucie, jednak podczas stosunku odczuwam ból.

ponieważ przyjmuję od ponad roku tabletki antykoncepcyjne regularnie i jestem 10dni po zakończonej owulacji. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA no bez jaaaaaaaaaaaaaaj! :O:O:O:O

Gość Perw mobilna
Pewnie wyliczyła. :classic_cool:

Gość idz z tyym
do lekarza

Gość oj tam,oj tam;-)
Zaobserwowała po śluzie i temp,Perw. Hłe,hłe,hłe;-). A nadżerki jakiejś czasem nie masz?