Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polska angielkaa

Mieszka ktoś w Angli? Też nie lubicie chińczyków

Polecane posty

Gość polska angielkaa

Chinki, straszne, wyglądają mi na takie piszczalki, i te duże głowy ciała dzieci:D chińczycy to samo. nienawidzę ich, mieszkam w największym mieście w kraju i widzę ich sporo a co najbardziej dziwne ciągle słyszy się że biali faceci lecą na te żółte kurwy, a nigdy nie widziałam chinki z białym facetem, nie dziwię się, ostatnio jedna stała koło mnie, myślałam że udusze 😠 :D

Gość hfjgfhjghkkkjsadd
faceci co leca na chinki to wiekszosc pedofile. lubia mlode dziewczynki kucyczki i takie tam. chinki jak wygladaja wszystkie jak dziewczynki mlode. popatrzcie na ta durna piosenke PSY-GANGAMSTYLE czy jak to idzie :D

Gość Joooolietka
Ja tez mieszkam w londynie I nie wiem dlaczego nie lubie chinczykow hmm

Gość czy to prawda, ze one maja
cipki w poprzek (poziomo)???

Gość dfabahbg
A ja nie lubię Turków. Od tego czasu kiedy jeden z nich mnie oszukał. Zatrudnia tzw. trening, na tydzień, potem nie płaci za przepracowane dni i mówi 'że się nie nadajesz" i szuka kolejnej dziewczyny. Czyli pracowników ma za freeeee

Gość sdfsgfgdfgfdgdfgd
Też jestem w Londynie i mi tam oni nie przeszkadzają, bo nie jestem rasistką

Gość ruda śląska 6
W Barnsley mieszka znajoma, może znasz? link evegetsnaked deviantart.

Mnie oni denerwują z tylko jednego powodu. Mają koszmarny akcent, ciężko się z nimi dogadać, wystrzeliwują z siebie słowa w rytmie i intonacji karabinu, połowa sylab brzmi tak samo, masakra.

Gość evegetsnaked
Chyba znam....robi,,karierę,,...

Nie mówcie tak bo to nie jest miłe. Ja mieszkam w Chinach i Chińczyki są naprawdę miłe , ale niektóre Chińczyków są też niemili.To tylko niektórzy tak się zachowują więc nie mówcie że to Chińczyków a może nie odróżnicie Chińczyków naprzykład do Wietnamczyków albo do Japończyków.Mam taką przyjaciółkę która jest bardzo fajna i nie obrarza Polaków albo nie których obcokrajowców,bo w Chinach czasami też się tak zdarza jak w Polsce że mówią Chińczyk (Polak),Chińczyk(Polak).Pomyślcie się nawzajem jak byście byli obcokrajowców ktoś się ciebie obrarza albo śmieje się z tobą to jak byście czuli?