Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwny indyk

Indyk

Polecane posty

Gość Dziwny indyk

Miałam robić sos. Usmażyłam indyka w kawałkach na patelni, wcześniej dokładnie go obrabiając-zostało samo dobre, ładne mięso bez żyłek itp. Zesmażyłam, potem poddusiłam i dodałam do sosu, chwilę gotując. Niestety w smaku jedzie jak dla mnie wieprzowiną:| i trafiają się akwałki jakby nie dopieczone... Ale sa ok... Mięso było swieże, tego jestem pewna... Jak to uratować?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ulita
moim zdaniem najlepiej podpiec w piekarniku. a jaki robiłaś sos? może tu coś nie zadziałało?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Dziwny indyk
sos robiłam oddzielnie- taki warzywny, z pieczarkami, marchewką. Czyli co? Całość wsadzić do piekarnika?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×