Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgx2

Czy to objaw ciąży?

Polecane posty

Gość mgx2

Witam. Biorę tabletki antykoncepcyjne jednak w zeszłym miesiącu raz zdarzyło mi się zapomnieć o tabletce... Dostałam miesiączkę, lecz była ona bardzo krótka 1,5-2 dni, krew była brązowa. Zaraz po niej zauważyłam białą wydzielinę gęstą i bezwonną- nigdy takiej nie miałam. Byłam u ginekologa ale wydaje mi się że zlekceważył moje obawy. Przeprowadził rutynowe badanie i stwierdził że macica jest czysta. Ja jednak uważam że to raczej niemożliwe żeby dostrzec cokolwiek gołym okiem tak wcześnie. Czy istnieje możliwość zajścia w ciążę?

To ochrona antykoncepcyjna nie została przerwana. A ten śluz to norma przy tabsach.

Gość mgx2
Myślisz, że możliwe że okres był skąpy dlatego że poprzedni był nadzwyczaj obfity?

Może tak być, przy tabsach skape okresy to nic dziwnego, ile bierzesz w ogóle tabsy?

Gość mgx2
Od lutego. Tylko zawsze wszystko było w normie. A teraz taka niespodzianka.

To tym bardziej jest ok. im dłużej się bierze to tak to może wyglądać, ja mam bardzo różnie, raz obfite innym razem prawie nic, raz 4 dnia przerwy, raz 6 a nawet 7. Spokojnie, jeśli zapomniałaś w 2 tygodniu i nie brałaś żadnych leków, które mogły osłabić działanie tabsów i nie miałaś przewlekłej biegunki to jest ok.

Gość mgx2
Dzięki.! :)