Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenor

BARDZO DRASTYCZNY FILMIK - ABORCJA

Polecane posty

takei filmiki nie pomagają,bo jesl iktos nie chce dziecka bo np.jest z gwałtu czy ktos nienawidzi dzieci to po zobaczeniu filmu nie zechce urodzic...no niestety sa osoby bardzo niedouczone ktore nie wiedza jak sie zachodzi w ciaze i potem sa takie efekty

pod koniec jest najgorsze .. takie juz calkiem spore dziecko i je zbaili , to juz powinno byc jako morderstwo a nie usuwanie , znam przypadek kiedy kobieta usunela w londynie dzcko w 6 miesiacu ciazy , przeciez duzo dzieci rodzi sie w tym miesiacu i normalnie zyja .. mordercy powinni gnic w wiezieniu.

Gość dqwdqwedqewd
Kolejne epatowanie fizjologią. Równie dobrze można ludzi straszyć zbliżeniem na wyrywanie zęba. I co, wrażliwiec ma nie iść do dentysty? Aborcja powinna być ogólnodostępna a kobiety decydować się na nią jeśli chcą i póki czas, czyli póki maja do czynienia z zarodkiem lub płodem w początkowej fazie rozwoju. I nikt nie powinien wmawiać kobietom że wtedy już z "dzieckiem" mają do czynienia. A każdy debil od wciskania ludziom filmików, powinien raczej zaproponować że jakieś niechciane dziecko wychowa, a najlepiej to zgłosić się do domu dziecka jako chętny do pomocy. Nie? To won z pseudoargumentami przeciwko aborcji.

Gość ghgshagsh34
ojejej- guzik mnie to obchodzi. znowu jakas mamuska z kupą zamiast mózgu rozczula sie nad cudzymi płodami. zajmij sie swoim dzieciakiem jak sie nudzisz

Gość dqwdqwedqewd
Jednak absolutnie zgadzam się że nie powinno być późnych aborcji, no, chyba że nie ma innego wyjścia bo kobiecie ciąża grozi śmiercią lub dziecko i tak nie przeżyje.

Gość w takim wypadku
Zamiast wykonywać aborcję zawsze można kupić śliski kocyk za 20zł .

na glupie odpowiedzi nie odpowiadam , chcialam tylko uswaidomic co poniektorym co robia i moge sobie zakladac tematy jakie chce , won to raczej Ty .

Gość jsgfsj
Straszny ten film :( Moja siostra usunęła 5-tygodniową ciążę mając 19 lat, a ja 10 lat nie mogłam w ciążę zajść :( To takie smutne

to jesli aborcja powinna byc dostepna i legalna to mordowanie ludzi rowiez , to jest zabijanie wiec jak jestescie za zabijaniem niewinnych dzieci to do doroslych tez sie to powinno tyczyc.

Gość dqwdqwedqewd
I co z tego wynika że nie możesz zajść w ciążę a siostra usunęła? Co to ma wspólnego z aborcją? Moim zdaniem takie uwagi obnażają tylko niski poziom intelektualny przeciwników aborcji. A ty, lenor, nie odpowiadaj, i tak nic z sensem nie jesteś w stanie napisać.

a pozatym na uczelnie musze przygotowac wyklad na ten temat dlatego szukam informacji, nieogladam tego z nudow bo nie mam co robic.

do odp wyzej .. to ty spipszaj z tad jak cie to nie obchodzi ;)

Gość ghgshagsh34
a co to niby za uczelnia? pewnie się na KULu kształcisz na katechetkę, ciemna maso:)

ta dziewczyna z filmiku to ja. mialam tylko jeden zabieg. teraz jak ktos chce mnie zgwałcić to proszę żeby to był gwałt analny.

Gość co ja na to poradzę
i co z tego, ja też kiedyś usunęłam i żyje, zarodek to nie dziecko, nie płacze i nic nie czuje, ciesze się ze swojej decyxji, mogę się uczyć i żyć, nienawidzę bachorów.i co?obejrzałąm filmik i nic mnie on nie ruszył.

ja też nienawidze bahorów nawet jestem krypto lesbijką, ale wychowałam się w katolickim środowisku i NAJWAZNIEJSZE SĄ POZORY.

wiadomo, że abrocja była i będzie te plody i tak są nierozwinięte żeby robiło im róznice co sie z nimi dzieje, ale zyjemy w pańswie katolickim i nie możemy doopuścić do legalizacji. oczywiście , że podziemie aborcyjne kwitnie. mamy gdzieś bo sami katolicy korzystaja ale chodzi o POSTAWE I POZORY.

Gość co ja na to poradzę
no pewnie Lenor, tak myślałam, jesli ktoś chce to usuwa jeśli nie to nie, każdy ma prawo do własnego wyboru, a to my decydujemy o swoim zyciu, ja nie mam czasu na dziecko, wtedy brałam środki antykoncepcyjne i zaszła "wpadka" z czym nie mogłam się pogodzic, byłam na 2 roku studiów, dodatkowo mój partner też studiował dziennie, dziecko zniszczyłoby nam zycie, dziś mam 31 lat, stać mnie na godne życie dla siebie i potomstwa, ale i tak dzieci nie chce.

Gość co ja na to poradzę
w takim razie idź się ogłaszaj do kościoła a nie pierdzielisz na kafe:)każdy i tak ma swoje zdanie w tym temacie a biadoleniem nic ni zdziałasz:)

zyjemy w państwie katolickim i obowiązują nas zasady i postawy katolickie

co ja na to poradzę nie musze isc do kodciola. reprezentuje poglady wiekszosci i to mniejszosc ma sie podporzadkowac

Gość co ja na to poradzę
no własnie, pięknie to napisałaś , ale pępkiem Polski nie jesteś i nic tu nie zmienisz, Ciebie obowiązują, ja np jestem ateistką, chodzisz do kościoła słuchasz księdza, a potem ten ksiądz molestuje Twojego wnuka , ksiądz też ma zasady?weź przestan, za obiad się weź, albo zrób plakat"stop aborcji"poczujesz się jak bohaterka.

co ja na to poradzę jesteś w mniejsosci i to ty masz się podporządkować :) a jak nie to wyjedz do angli czy francji i będziesz mogła sobie dawac na lewo i prawo mi skrobac do woli.

Gość co ja na to poradzę
jesteś większością?chyba w swoich oczach, możesz sobie nasrać na łeb i to zjeść głupia tępa pizdo, choooj ci na ryj!

możecie sobie dawać i robić co chcecie ale w państwie katolickim żadna abrocja legalna nie będzie .

a co ty taka koscielna misyyjna? myslsiz ,ze jak ktos chce dokonac aborcji to jakis filmik ustrzeze ją od tej decyzji? w zyciu A pisząc cos ze panstwie Katolickim, tego i owego nie mozna i czujesz z tyego powodu dume to jest załosne W Panstwie Katolickim nie wolno zabijac, gwałcic, krzywdzic a mimo tego ile degeneratow mamy chodzących w naszym kraju i siedzacych za kratami????pomijam ze drugie tyle to pownni ksieza tam trafic za swoje ohydstwa,ktore mają wsrod swoim poparcie, no ale oni są bezkarni jak zwykle

Gość jsgfsj
i bardzo dobrze, że nie będzie legalna! Niech jedna z drugą pomyśli zanim rozłoży nogi!

Gość hrteher
ty tępa pizdo, bo tym jesteś skoro tylko o rozkładaniu nóg piszesz bo o twoje horyzonty: niechciane ciąże zawsze będą ale to nie znaczy należy traktować przyszłe dziecko jak karę dla matki dzieci powinny rodzić się wtedy gdy mogą być kochane i mieć odpowiednią opiekę a nie dlatego że niedoruhane dewoty chichocą złośliwie bo "dobrze jej tak, ma dzieciaka"