Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankiererrrrr

kobietki z ero

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] nei_nei Arni, ty dostałas tylko kawałek, Andro w calekj okazałości Jolka, nie ma nic za darmo, cycki mam fajne, za to d**e do d**y A ostatecznie łatwiej sobie wypchac stanik niż ująć 10cm z bioder xxx za to z dupy mozna zrzucic ale wtedy z cycków również zjeżdza:O

No! Andro! Zyjesz? Oddychaj, chłopie, bo cię nie chcę mieć na sumieniu!! :D :D :D I On, interesują cię rajstopy z bambusa? :D

Nie martw się nei o moje kolana. Widok jest powalający, ale karku nie zginam. Przed Adą tez nie zgiąłem :-) BTW, jeśli chodzi o pośladki, to można je zrobić. Rozmar piersi zejdzie, ale kształt niekoniecznie musisz tracić. Nawet jeśli schudniesz, to hiszpan ciągle będzie wchodził bez najmniejszego problemu :-)

Ada i Nei, powiem Wam, że żadna z Was kompleksów się nie nabawi, więc śmiało możecie się wymieniać :-)

Poszły:) Andro masz rację,niech Ci będzie:classic_cool: Kolana mi się również ugięły:))

Ada, poszło - teraz czekam na rewanż. :P Andro, o kształt się nie martwię (choć od pewnego czasu przechodze pozytywnie test ołówka, a miałam nadzieje, ze dotrwam do 40 :D ) A co do tylka to ja nie mam tyle samózaparcia, żeby na siłowni się maltretowac. Mam dość mocno umiesniona dolna część ciała, udami to chyba mogłabym udusić, (codziennie maszeruje do pracy i z powrotem - w sumie ponad 10km, to naprawdę byłoby trudnym zadaniem przebudować te mięśnie, które mam na inny kształt.

Jeśli to są mięśnie, to bym się nie martwił. Zresztą z tego co widzę, to raczej nie narzekasz na brak zainteresowania ze strony męskiej części świata, więc problemu nie ma. Gorzej mają te, które dupy nie posiadają :-)

Gość dobra andorgenie to teraz
jak widziales zielono-niebieskiej i nei to napisz ktore fajniejsze ale szczerze

Zielonka, Nei i Ada raczej nie będą miały kompleksów przy jakiejkolwiek kobiecie. I tyle w temacie cycków :-)

nei_nei - u Ciebie to i kolczuga musi wyglądać sexy :) a jako bierny i obiektywny obserwator poczynań forumowych , też poproszę o te fotki . Ocenie najlepiej jak potrafię ale z tego co pewna Dama pisze hmmmm uwielbiam umięśnione ciałka ale u Kobietek bez przesady , także ta dolna częsc bardzo mnie zaciekawiła :)

A mnie nie doszło :( goopi gmail znów mi na telefon nie wchodzi :/ sprawdze w domu z lapka :P

a z buzki ktora?

pisales ze zielono niebieska jest najladniejsza i ma najfajniejsze cialo wiec nadal tak uwazasz?

On193 nieznajomym nie wysyłam :P Pomaranczk, z twarzy mnie chyba tylko 3 osoby widziały, z czego 2 już tu nie przychodzą, więc nikt ci nie powie jak wygladam "z buzki" dlatego możesz o mnie nadal myśleć jak o "pasztecie"