Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankiererrrrr

kobietki z ero

Polecane posty

jaki nieznajomy nei_nei :) Daniel jestem :) , tak napisałem bez odrobiny nadziei że któraś z Was wyślę. Ale to jest jak z gra w totolotka jak nie grasz to nie wygrywasz :) I tak przy kumulacji próbuje 20 mln ludzi :)

Moje cycki tylko dla wybranych są.Nieznajomym nie posyłam:classic_cool: Moja buźka też jak "pasztetowa" więc nie zachodź pomarańczko w głowę:P

Ocena atrakcyjności jest sprawą bardzo subiektywną. Zielonka to piękna kobieta, tak uważam.

Gość dobra andorgenie to teraz
ladniejsza od ady

Gość nie koniecznie ada
ty masz klase i jestes starsza ale tez i atrakcyjniejsza

Obie są kobietami o urodzie, która na ulicy wywołuje efekt skręcających męskich karków.

Androgen👄 Może pójdziesz i ugotujesz coś dobrego,bo ja zaraz się zjawie w domu;)) Ostatni facet,który o mały włos nie skręcił karku,jak pamiętam to na szlaku w górach.Tak bardzo patrzył mi w cycki,że potknął się na kamieniu i pierdyknął jak długo:D:D Widok bezcenny:classic_cool:

No właśnie robię kurczaka z marchewką, selerem i pietruszką w sosie śmietankowym. Jak wrócisz to będzie gotowe ;-)

No trudno, już wstawione. W takim razie zrobię Ci mozzarellę z pomidorami, oliwą i bazylią.

Gość lonty1
siedzą z palcami w cipkach , ciagle napalone

Sorelka 🌼 No ja dostałem, ale chodziłem za nei jakieś 3 miesiące. W końcu się zirytowała moim marudzeniem i wysłała ;-)

Gość lonty1
Adaa no Ty wolisz męski język w cipce :P

Bosheeee jaki temat i mnie nie bylo caly dzien :(:O Kobietki 🌼🖐️ Androo👄 ale sie dawno nie widzielismy :) Pojutrze odezwe sie do Ciebie z mojego nowego adresu mailowego, bo mam ostatnio straszny zayeb w zyciu i wszedzie indziej :(;) I Ja tam moich cyckow oszacowac nie umiem, zawsze byly jakie byly...no dobra sklamalam...kiedys byly odrobine wyzej :D:P Ale lubie swoj tylek...nawet bardzo :);)

Androgen:)czuję jak pachnie....schowaj mozzarellę do lodówki.Zgłodniałam;) Spróbuje omijać pietruszkę:classic_cool: Proszę podać do łóżka:P

Spoko Zielonka 🌼 Ada, pietruszka daje fajny smak. Lubię kombinować z warzywami :-) Tu masz pietruszkę, marchew, seler. Do tego są suszone grzyby i dobry sos sojowy. Na koniec wszystko zaprawione śmietaną 18%. Z przypraw curry i deko soli.