Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia_358

Wilgotny napletek (grzybica) ?

Polecane posty

Gość sonia_358

Witajcie, Mam takie nietypowe pytanie związane ze strefą intymną. Poniżej wypisałem dolegliwości: * napletek jest ciągle wilgotny (wydziela się biała ciecz o bardo nieprzyjemnym zapachu) * podczas dotykania napletka (żołędzia) odczuwalny jest ból nie jest to ból jakiś wewnętrzny tylko taki jak by napletek był zatarty (napletek oczywiście nie jest zatarty to tylko odczucie) * napletek jest czerwonawy Podczas oddawania moczu i wytrysku nie jest odczuwalny żaden ból ale np. podczas mycia naciągniętego penisa (napletka) jest to uciążliwe i bolesne. P.S Penis nie boli tylko napletek po naciągnięciu !!! Czy wiecie co to może być (jaka choroba może grzybica) ?

Gość xzxzxz
grzybica to raczej nie jest :) wstydzisz się iść do lekarza? zaparz sobie rumianek i nagietek, zioła sypkie, nie w torebce, kupisz w aptece. Rób 2 x dziennie okłady przez 3 dni, namocz watę i opatul małego :) jeżeli nie będzie efektu( a powinien być znaczny) będziesz musiał udać sie do lekarza :)

Gość sonia_358
A zapomniałem dodać że mam to już od dłuższego czasu jakieś 5 lat. i stan się ani nie pogarsza ani nie polepsza. Do tej pory nie próbowałem tego leczyć bo wydawało mi się to normalne.

Gość xzxzxz
to chroniczne zapalenie jakies

Gość xzxzxz
to chroniczne zapalenie jakies

Witam, Proszę zwrócić uwagę na środki do higieny intymnej. Czy stosuje Pan kosmetyki specjalnie do tego przeznaczone? Proponuję wykonanie w laboratorium badanie mikologiczne i bakteriologiczne wydzieliny i z wynikiem zgłosić się do lekarza. Pozdrawiam, eRzecznik Polpharma eRzecznik Polphama to Ekspert, który odpowie na Twoje pytania dotyczące problemów grzybiczych i udzieli Ci profesjonalnej porady. Jeżeli masz więcej pytań do Eksperta zapraszamy na stronę: www.leczpaznokcie.pl