Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karen18

czy warto z nim być?

Polecane posty

hej witam wszystkich mam duzy problem..moj chlopak z ktorym juz jestem dwa lata i z ktorym jestem szczesliwa niewie co zrobilam bedac z nim...zdarzalo mi sie spotkac z chlopakami i go oklamac...niewiem co mi wtedy do glowy strzelilo by tak postapic...najgorsze jest to ze nic mu o tym nie mowlam bo balabym sie ze bym mu serce zlamala bo on bardzo mnie kocha...chcialabym mu to powiedziec ale on taki szczesliwy ze mna jest a ja z nim...czesto miewam mysli ze nie powinam z nim byc i niezaslugvje na niego...jak myslicie co mam zrobic?prosze o powazne odpowiedzi

Gość something positive
Nie mów nic, skoro jesteś świadoma tego, że postąpiłaś podle, to teraz po prostu go kochaj, dbaj o niego i uszczęśliwiaj. Tak mu sie najlepiej odwdzięczysz za to wszystko.

dziekuje za odp...bardzo podle sie czuje...i czasami mysle sobie ze juz wszystko jest dobrze ale te przykre wspomnienia wracaja...on o niektorych moich wystepkach wie i mi je wybaczyl nie odrazu wiadomo ale zawsze wracal bo twierdzi ze jego zycie jest beze mnie puste...czasami miewam mysli czy zasluzylam na kogos tak wspanialego...

Gość juz babcia :-)
popelnilas bledy , doszlas sama do stwierdzenia, ze bylo to zle , wiec tak jak osoba wyzej pisala -nie mow nic a zwieksz starania o niego, szanuj go i doceniaj, ze masz taka milosc.Wiecej dobrego uczynisz starajac sie w dwojnasob , niz przyznajac sie do tych bledow z przeszlosci . Bedzie dobrze.

on sam mi tak mowi....'nie mysl o przeszlosci tylko badz przy mnie i kochaj'robie tak...ale czasami mysle ze niepowinnam byc z nim...za to co zrobilam...ja go zdradzilam powiedzialam mu o tym...najpierw nie chcial mnie znac ale potem chciał bym wrocila bo za bardzo mnie kocha by stracic...ale ja wraz czuje śie winna i czuje potrzebe glebokiej pokuty...zeby splacic ten dlug...czasami ciezko mi jest znieśc ze przez swoja glupote źrobilam takie swinstwo...