Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia sytuacja co robic

Facet wlasnie zaprosil mnie na drinka..ale on ma rodzine!!

Polecane posty

Pracuje w malej firmie, mamy kuriera ktory przyjezdza co tydzien srednio. zawsze sobie pogadalismy o dzieciach rodzinie, posmialismy i tyle. raz pytal czemu nie mam chlopaka.. dzis przyjechal zabral co trzeba, za chwile mnie trabi i wola i pyta czy nie wybralibysmy sie na drinka , tylko ty i ja. A ja zamarlam i mowie nie wiem a on no to sie zastanow i daj mi znac. Kiedys dal mi nr swojej komorki w celach sluzbowych. ale ja nie chce- jaka chora sytuacja, jak ja moge sie umowic z zonatym facetem, przeciez to niepowazne,ale co mu powiedziec, jak mam z nim teraz rozmawiac?

Gość a umów się z nim
na tego drinka, co ci szkodzi... zonaty niezonaty, jakie to ma znaczenie...

jak to jakie ma znaczenie, oczywiscie,ze ma nie mam zamiaru sie z facetem starszym o 20 lat na drinka, zonatym i dzieciatym i w ogole . Traktowalam go jako fajnego faceta do pogadania i tyle a teraz taka niezreczna sytuacja, nie wiem jak sie zachowac

zamiaru umawiac sie **

Gość a umów się z nim
a przystojny chociaz? ma dobry bajer?

nie nie, ja sie nie umowie, facet ok wygladajacy ale to nie ma znaczenia

Gość dziewcze ogarnij się trochę
weź nie pzrezywaj :-O napisz mu że dziękujesz za zaproszenie,a le nie chadzasz na drinki z zajętymi facetami, a potem w pracy zachowuj się jakby nigdy nic, bo nic takeigo sie nei stało. Facet jest tylko nie fair w stosunku do żony, ale to jego problem nie Twój

Gość a umów się z nim
no to skoro wiesz od poczatku ze sie z nim nie umowisz to po cholere zakladasz ten temat :O

Gość jaki to kurier?
a czy to kurier OPKA?

nie wiem, moze po prostu mnie rozczarowal tym, bo ja go traktuje jak 'kolege' nie to nie opka czy cos tam, nie mieszkam w Polsce

Gość A co tam/
Zaprosił ci na drinka,czyli do pogadania,więc o co chodzi?

Gość Glupia sytuacja co robic
Chcialabys, zeby Twoj maz zapraszal mlodsza o 20 lat dziewczyne na drinka?? Ja nie, dlatego tez nie przyjme zaproszenia. Sytuacja niewygodna bo przeciez spotykamy sie w pracy co Jakis czas

ja to bym napisala/ zadzwonila , ze dziekujesz za zaproszenie , ze Ci pochlebia to , ale niestety nie skorzystasz .Po piersze nie chadzasz na drinki z zonatymi facetami ( szanujesz inne kobiety), poza tym masz dobrze rozwijajacy sie zwiazek i nie mozesz sobie pozwolic na zadna nierozwaznosc . Czy to prawda czy nie ? Logiczny powod , nie godzacy go w jego EGO . Musisz sie z nim spotykac w celach zawodowych, nie warto sobie robic z niego wroga .Ja bym tak rozegraa to :-P

Gość Glupia sytuacja co robic
Udam, ze zapomnialam a jak zapyta znowu to powiem nie dziekuje Chyba nie wypada. Nie bede Pisac ani dzwonic- co jakby Jego zona zobaczyla..

Gość Klientka57
jA BYM NA tWOIM miejscu poszła, jak facet spoko, no ale jakby był w moim wieku nie taki stary napisz mu, że wolisz umawiać się z rówieśnikami, a w facetach w wieku Twojego ojca nie gustujesz :)

Gość Klientka57
Jakby żonka zobaczyła, to niech się kobita martwi o swojego chłopa, podstarzałego lowelasa :D pewnie kryzys wieku średniego :D