Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ujmagp

Skad ta nagonka na samotne matki?

Polecane posty

Gość Dziki SZaŁ
o tym samym właśnie myślę, ktoś upadł na głowę czy może jakaś zaszła w ciążę on chciał żeby usunęła a ona postanowiła, że zostanie samotną matką i to go doprowadza do szału!!!!!!!!!

Gość jakaja Maya
temat stad- ze mamy kryzys i wszytkim zyje sie coraz gorzej.. a matkom samotnym tymbardziej j i dlatego coraz czesciej rozwalaja zwiazki i malzenstwa zeby samej sie ustawic ( i celuja zawsze w tych co już mają poukladane zycie zawodowe) dziekuje za uwage.

" 20:51 [zgłoś do usunięcia]Krwawy Edward Też się nad tym zastanawiam myślę, że frustraci i prawiczki znaleźli nowy powód do szmacenia wszystkich kobiet " Już zapomniałeś, jak ludzi przed chwilą na temacie szmaciłeś . . . ?

Gość *menerwa*
spadaj z tym spamem to poważne forum dla przegrańców życiowych zaśmiecasz całą kafetrię maniaczko od siedmiu boleści

To chyba zawisc ze ktos sobie radzi ,i jest odwazny,inaczej ludzie litowali by sie nad samotna matka.

Gość __Mądra
ale coś w tym jest, że samotne osoby (szczególnie kobiety) są traktowane jak trędowate. Nie zaprasza się ich a faceci omijają bo mają wymalowane na twarzy jestem samotna. Wiem to z doświadzcenia, bo sama jestem taką osobą.